Bionike Defence KS – kit împotriva căderii părului

Dacă #haircareaddict ar fi un termen în dicționar, cu siguranță în dreptul acestuia s-ar afla poza mea. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, o mare parte din viață am avut părul foarte lung, trecut de mijloc și e practic imposibil să arate frumos și sănătos dacă acesta nu are parte de îngrijirea necesară.

Piața produselor pentru îngrijirea părului este foarte diversificată și destul de bine segmentată, astfel că dacă am reușit să identificăm nevoile părului nostru, e imposibil să nu găsim produsele adecvate.

Numai că, cu toată îngrijirea, la un moment dat în viață din anumite cauze părul nu ne mai ascultă și începe să ne părăsească (eu am chiar o glumă legată de căderea părului, obișnuiesc să mai spun că nici părul nu mă mai suportă! 😀 ). În astfel de cazuri, putem urma două direcții: fie ne consolăm cu ideea și așteptăm ca fenomenul să treacă de la sine, fie începem să utilizăm produse special create împotriva căderii părului.

Este firesc să ne cadă între 50-100 de fire de păr zilnic, însă e o problemă atunci când ne cade câte un pumn de păr la fiecare pieptănare/spălare, situație cu care m-am confruntat și eu recent.

Când am ales să mă tund bob și toată lumea mă întreba de ce această schimbare radicală, obișnuiam să spun că simțeam nevoia de o schimbare de look (ceea ce era pe jumătate adevărat) însă adevăratul motiv pentru care mă tunsesem era acela că îmi cădea părul exagerat de tare, cel mai probabil pe fondul lipsei de minerale din organism combinată cu ceva stres.

Am studiat cu atenție problema și am constatat că pentru a obține rezultatele scontate va fi necesar să acționez pe mai multe fronturi, inclusiv intern, și-atunci a intrat în scenă Kit-ul Defence KS de la Bionike, un brand italienesc de produse de îngrijire corporală, dermato-cosmetice și machiaj.

20180114_223745.jpg

Ce conține acest kit? Iată mai jos, în detaliu:

20180114_223714.jpg

Este vorba despre o cutie cu comprimate, un șampon și o loțiune împotriva căderii părului, dar să le luăm pe rând:

  • Comprimatele Defence KS TricoSAFE 100 reprezintă un complex de aminoacizi, vitamine și minerale (biotină, seleniu, zinc, cupru, riboflavină), plus extract de orez negru și pară indiană. Cutia conține 30 de comprimate și se administrează câte una pe zi cu un pahar mare de apă, după un prânz consistent, ajungând practic pentru o lună de zile.

20180114_223550.jpg

  • Șamponul Defence KS are în compoziție extract de baobab, biotină, niacină și riboflavină, cocktail conceput pentru a revitaliza părul și a-i întări rădăcina pentru a-l face mai puternic. Recipientul are 200 ml, șamponul are o consistență lăptoasă, nu face foarte multă spumă, însă curăță bine scalpul și se clătește ușor din păr, iar mie îmi lasă impresia că miroase a cafea. L-am folost de aproximativ 3 ori pe săptămână și mi-a ajuns pentru o lună de zile.

20180114_223627.jpg

  • Loțiunea împotriva căderii părului Defence KS este bazată pe un complex special KETO SYSTEM asociat cu două molecule patentate, FURFURYL PALMITATE (acțiune anti-radicală combate stresul oxidativ și apoptoza celulelor bulbului folicular) și KETOTRAVOPROST (analog de ​​prostaglandină PGF, un mediator intercelular ce are efecte pozitive asupra creșterii părului). Între ingrediente se numără vitamina PP, acidul lauric, mentol, capisaicin și un amestec de uleiuri esențiale. Această loțiune este foarte interesantă pentru că ea nu vine ca atare, ci trebuie preparată: cutia conține un recipient din plastic cu substanța activă, un recipient din sticlă cu pudră în el și o pipetă gradată, se toarnă substanța activă peste pudră, se agită până la dizolvarea completă, iar modalitatea de utilizare este foarte simplă – se recomandă două aplicări pe zi (dimineața și seara) fie pe scalpul ud, fie uscat, într-o doză de 2 ml care trebuie distribuită uniform prin masaj cu buricele degetelor. Produsul nu îngrașă părul, este destul de light, însă atunci când își face efectul veți experimenta o senzație de rece la nivelul scalpului. Produsul final arată precum în imaginea de mai jos.

20180114_224934.jpg

Eu am urmat acest tratament cu sfințenie și am văzut rezultate notabile: după aproximativ două săptămâni părul îmi cădea atât cât e normal să cadă, iar după o lună de zile deja a început să mi se regenereze, am foarte multe firicele noi de păr care-mi stau zburlite în creștetul capului, semn că acest kit și-a făcut treaba cu brio!

Sunt foarte mulțumită de rezultat și de faptul că am câștigat lupta cu căderea părului, drept pentru care vă recomand și vouă să încercați aceste produse pe care le puteți achiziționa de aici, cu mențiunea că loțiunea împotriva căderii părului este disponibilă în două variante, pentru femei și pentru bărbați, adaptate nevoilor fiecărui gen în parte.

20180114_223652.jpg

E cineva care a încercat acest kit de la Bionike? Aveți cunoștință de kit-uri asemănătoare?

 

 13 thoughts on “Bionike Defence KS – kit împotriva căderii părului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.