Apă florală de mentă – MAYIE

În ultimii ani poluarea mediului înconjurător a început să fie tot mai mediatizată din cauza extinderii sale extrem de rapide. Odată cu aceasta am remarcat o tot mai mare încercare de întoarcere la natură a populației. Se întâmplă atât din punct de vedere gastronomic (prin așa-numitele alimente BIO), cât și la nivel de îngrijire personală. Cunoaștem cu toții faptul că acest factor nociv ne afectează existența atât pe interior cât și pe exterior. Ne scade speranța medie de viață, însă observ că s-a speculat foarte bine acest subiect luându-se măsuri pe toate planurile.

În zilele noastre informația este la orice pas, oamenii fiind liberi pentru a se documenta.  Fiind la curent cu subiectele care îi preocupă, pot să-și își ia măsuri care să-i pună cumva la adăpost.

Dacă în ceea ce privește alimentația lucrurile sunt relativ mai simple, problema se pune la nivel de îngrijire personală. Chimicalele au luat cu asalt și industria aceasta a cosmeticelor, nu doar alimentele. Numai că unele dintre acele persoane preocupate de sănătatea lor au făcut demersuri în acest sens. Au creat produse prietenoase cu pielea, cât mai puțin dăunătoare spre deloc, care să îi aducă acesteia numai beneficii.

MAYIE este un astfel de brand de produse cosmetice naturale. Acesta se dorește a fi nici mai mult, nici mai puțin decât hrană pentru piele (#foodforskin).

Am fost încântată să le descopăr gama de produse, îndeosebi apele florale. Eu mai folosisem apă florală însă doar de trandafiri. Să fiu sinceră, habar nu aveam că mai există sau că se mai pot realiza ape florale din alte plante.

Dintre toate apele florale disponibile pe site-ul acestora cel mai mult m-a tentat cea de mentă. Mi s-a părut WOW și la primul contact cu aceasta nu știam exact la ce se folosește. Mă întrebam dacă se bea (kidding 😀 ) sau dacă e strict pentru uz extern pentru că miroase absolut delicios!

Apa florală de mentă MAYIE

Recipientul de apă florală de mentă are 100 ml, este confecționat din sticlă cu atomizor din plastic și arată cam așa:

apă florală de mentă MAYIEApa de mentă este un produs 100% natural obținut în urma distilării frunzelor și tulpinilor de mentă. Are proprietăți antibacteriene, calmante și revitalizante, cu rol de stimulare a circulației sanguine. Astfel, este de folos și în cazurile de acnee/psoriazis.

Așa cum vă spuneam, această apă florală are un proaspăt și puternic miros de mentă (comparativ cu tăierea acesteia). Se poate utiliza dimineața, seara sau ori de câte ori simțiți nevoia, prin pulverizare directă. Desigur, puteți îmbiba o cotonetă și tampona ușor zona unde vă este necesară aplicarea.

Experiența de testare

În ceea ce mă privește, am folosit această apă florală de mentă pe ten, în locul apei termale. Trebuie să menționez că mi-a conferit exact aceleași beneficii. Simt nevoia să mi-o pulverizez pe față mai ales după ce îmi îndepărtez machiajul. Mai ales după folosirea un demachiant care are în compoziție alcool. Efectiv îmi calmează tenul și îmi neutralizează senzația aceea ușor neplăcută de după demachiere.

Și poate cea mai tare întrebuințare ever pe care i-am găsit-o apei este pulverizarea acesteia prin păr și ghiciți ce! Acum miros a primăvară! 🙂 Nu doar că îi conferă un miros deosebit și natural. Folosirea apei florale de mentă la nivelul scalpului îmbunătățește circulația sanguină a acestuia. Totodată contribuie și la regenerarea părului menținându-l sănătos și puternic.

Recomand tuturor folosirea acestui produs, eu consider că ar trebui să existe în orice casă. Asta deoarece are multiple întrebuințări la care poate că nici nu v-ați fi gândit. Plus că este naturală și aduce pielii și părului numai beneficii!

Dacă tot ce ați citit până acum v-a făcut curioase, aflați că o puteți achiziționa și voi de aici.

De curiozitate, voi știați de existența apei de mentă? Ați încercat-o? V-a plăcut?

 

 

 32 thoughts on “Apă florală de mentă – MAYIE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.