Experiența de testare a produselor Sleek MakeUP

De-a lungul timpului am observat că un procent considerabil de reprezentante ale sexului frumos sunt extrem de preocupate de aspectul lor fizic, îndeosebi de machiaj, tocmai de aceea a și luat amploare în ultimii ani această industrie a produselor de make-up îndeosebi.

Ne place să arătăm bine și pentru aceasta am fi dispuse să plătim oricât. Întreprinzătorii acestei nișe au speculat bine momentul și, fiind o societate de consum, au intuit că vor avea un profit fabulos de pe urma comerțului cu produse de înfrumusețare. Deși sună a statistică economică, nu sunt decât reflecțiile mele din ultima perioadă cu privire la acest domeniu al îngrijirii personale de orice tip.

Și dacă vă întrebați, ei bine daaa, și eu sunt parte integrantă al procentului despre care vorbeam la începutul postării, dintotdeauna am fost atrasă de dichiseală, însă pe vremea când am început eu să mă machiez (acum 15 ani) nu existau pe piață atât de multe produse de machiaj ca în momentul de față, opțiunile erau destul de limitate fie că vorbim despre paletele de farduri, despre mascara sau despre rujuri.

Pe cât posibil, am încercat să țin pasul cu timpurile și am luat la studiat brand-urile de produse nou apărute ca să le identific pe acelea care mi s-ar potrivi, iar unul dintre cele care mi-a captat atenția dar de la care nu am încercat nimic până de curând din simplul motiv că efectiv nu puteam să mă hotărăsc ce să aleg este Sleek MakeUP.

Recent am avut ocazia să testez o paletă de farduri și un ruj lichid, mat și trebuie să spun că m-am îndrăgostit iremediabil de ele și că regret că nu le-am achiziționat mai devreme!

thumbnail.jpg

Fiind din fire ușor impresonabilă de ambalajele produselor, această paletă m-a încântat în primul rând cu carcasa acesteia confecționată dintr-un plastic de calitate, mat și cu brand-ul ștanțat cu litere lucioase. Mai mult, îmi place că este destul de compactă și că poate fi transportată cu ușurință, o pot strecura în portfard și avea tot timpul la îndemână.

nm,kh.jpg

Denumirea paletei este Sleek MakeUP i-Divine A New Day, are 12 nuanțe de farduri minerale nude, atât mate cât și sidefate, dispune de o oglindă generoasă și de aplicator cu două capete.

te.jpg

Îmi place foarte mult textura acestor farduri, sunt destul de pigmentate, nu sunt prăfoase și nu cad din pensulă (eu folosesc o pensulă RT pentru aplicarea acestora), au o bună aderență atât cu bază pentru fardul de pleoape, cât și fără, nu se dispersează și nu se strâng în pliurile ochilor pe parcursul zilei și poate cel mai important lucru – se blenduiesc cu ușurință, n-am întâmpinat nicio dificultate în acest sens, dimpotrivă.

Nuanțele sunt absolut delicioase și mă încântă deoarece pot crea și machiaje de zi, dar și de seară sau pot transforma un machiaj care inițial s-a vrut a fi de zi, într-unul de seară prin simpla intensificare a acestuia cu nuanțele mai închise ori mai sidefate.

V-am făcut și un swatch pentru a vă face o idee despre nuanțele acestei palete, cu mențiunea că fardurile sunt aplicate direct pe piele, fară nicio bază dedesubt (baza le-ar fi făcut și mai intense):

uhb.jpg

În ceea ce privește rujul, și acesta are ceva din ambalajul paletei de farduri, mai exact capacul negru mat, cu brand-ul reliefat cu litere lucioase, restul recipientului fiind transparent pentru a permite vizualizarea nuanței prin acesta.

thumbnail (2).jpg

Denumirea rujului este Matte Me 1037 Shabby Chic și este un roz nude potrivit pentru orice tip de ten și pentru orice moment al zilei, după părerea mea.

jj.jpg

Și mă știți că de regulă am o problemă cu aplicatoarele rujurilor lichide și că am renunțat la utilizarea multora dintre ele tocmai din acest motiv, însă în cazul de față eu și pensulica din dotare ne-am împrietenit încă de la prima aplicare, deși este una clasică. Alunecă efectiv pe buze, le matifiază destul de repede și le îmbracă în această nuanță pe care eu – oficial – o ador!

thumbnail (3)

Ce am remarcat la acest ruj este că deși se vrea a fi un ruj mat, are cumva un finish satinat și ori de câte ori îl folosesc îmi conferă o senzație vizuală de volum, se așterne atât de fain pe buze încât dă impresia buze mai voluptoase, mai sexy.

Fotografia de mai jos este făcută cu blitz tocmai pentru a evidenția aspectul despre care tocmai vă spuneam mai sus:

27935578_2045046605522541_1887031683_n.jpg

De la mine are câteva bile albe pentru că e foarte pigmentat o singură aplicare fiind suficientă pentru a obține un rezultatul din imagine, nu usucă buzele deloc și este rezistent la transfer. Acum că m-am convins de calitatea acestui ruj îmi doresc să mai încerc și alte nuanțe din gama Matte Me.

Am încercat și un machiaj cu aceste două produse – paleta de farduri și rujul mat – însă am fost departe de reușită pentru că deși folosisem pentru machiajul ochilor două nuanțe de maro pentru a-mi evidenția albastrul acestora, în imagine se distinge doar una.

28053164_2045046625522539_406047620_n.jpg

Una peste alta, îmi plac foarte mult aceste două produse Sleek MakeUP și îmi doresc să mai încerc și alte nuanțe ale acestora, așa că dacă aveți ceva recomandări vă rog să mi le lăsați în comentarii. Le aștept cu nerăbdare pentru că vreau să plasez cât de curând o comandă pe site-ul Makeup Shop loc de unde le puteți achiziționa și voi pe cele testate de mine, în cazul în care v-au făcut cu ochiul!

Ce v-a atras mai mult? Paleta de farduri sau rujul?

20 comments on “Experiența de testare a produselor Sleek MakeUP

  1. Nuanțele de la paletă sunt atât de frumoase, nu am auzit de Sleek, dar cu siguranță voi căuta mai multă informație despre acest brand.

  2. Mi-ar placea sa am posibilitatea de a testa produsele lor, sigur as gasi ceva potrivit pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: