Gama Frangipani Monoi – ELEMIS

Nu este o noutate faptul că parfumul pe care alegem să îl folosim vorbește pentru noi. Poate că sună a fabulație, însă cel puțin mie nu îmi este necesar să port o conversație cu o persoană pentru a-mi da seama despre personalitatea acesteia, deoarece mă pot ghida foarte bine după felul în care miroase. Cumva, fiecare tipologie umană se orientează către o anumită categorie de parfumuri, ca de exemplu persoanele sportive sau energice aleg să utilizeze arome proaspete, fresh, pe când cele romantice preferă să își învăluie trupul în miresme dulci, florale.

În ceea ce mă privește, încă de când am făcut cunoștință cu această minunată lume a parfumurilor mi-am dat seama că singura categorie care mi se potrivește mănușă este cea a parfumurilor cu tentă orientală. A nu se înțelege că am ghicit în stele acest aspect, tot prin experimentare am făcut această constatare și chiar îmi aduc aminte zâmbind despre reacțiile pe care le aveam atunci când foloseam ceva ce nu mi se potrivea, parcă abia așteptam să ajung acasă și să fac duș pentru a elimina mirosul respectiv de pe piele.

Parfumurile orientale sunt în deplină concordanță cu mine, cu personalitatea mea, cu felul meu de a fi, mă reprezintă în totalitate și mă trimit cu gândul la zeițele din Orientul Antic – femei superbe care debordau de grație și de feminitate.

Și nu este vorba numai despre parfumuri. Recent am făcut cunoștință cu două produse ale unei game de lux numită Frangipani Monoi aparținând brand-ului ELEMIS, am avut ocazia de a încerca loțiunea și uleiul pentru corp.

1111111.jpg

Dat fiind faptul că această cremă luxuriantă pentru corp este în varianta travel size de 50 ml am ales să o folosesc pe post de cremă de mâini pentru a mă bucura cât mai mult timp de ea.

11111111.jpg

Crema pentru corp Frangipani Monoi este o combinație de ulei de Macadamia, ulei de Susan, ulei exotic de Monoi tahitian, extract de flori de Tiare și flori Frangipani cufundate în ulei Coprah, rezultând astfel un produs fin, de culoare albă care se absoarbe foarte repede în piele lăsând-o incredibil de catifelată și deosebit de parfumată, mireasma opulentă menținându-se pe piele ore întregi de la aplicare.

Ce vă pot spune despre uleiul pentru corp este că m-a cucerit încă dinainte de a-l folosi propriu-zis și asta datorită recipientului din sticlă și cu dop metalic! Practic, așa arată un produs de lux, iar respectul față de clienți se reflectă și în calitatea ambalajelor produselor, după părerea mea.

11111

După cum arată uleiul pentru corp Frangipani Monoi aș putea spune despre acesta că este un elixir al frumuseții și recunosc faptul că sunt puțin cam zgârcită cu cei 35 ml ai săi deoarece intenționez să mă răsfăț cu el cât de mult se poate!

Pe lângă ingredientele menționate mai sus, în descrierea cremei de corp, acest ulei mai are în compoziție și ulei de Cocos din a cărui cauză se solidifică dacă îl țineți la temperaturi scăzute, însă își revine la normal dacă îl puneți la bain-marie.

Deși este un ulei, acest produs se absoarbe în piele instantaneu, nu lasă film gras la suprafața acesteia și o hidratează în profunzime, iar ceea ce mă încântă pe mine cel mai mult este faptul că este multifuncțional – poate fi folosit și pe corp, dar și ca ulei pentru cuticule sau pentru păr. Mai are rost să vă spun cum vă miroase părul după utilizarea acestuia?

Pentru cineva care iubește miresmele orientale este demențial și vă mai spun un secret – dacă îl aplicați pe zonele unde pulsează sângele (după urechi, la încheietura mâinii) nici nu mai este nevoie să folosiți parfum în ziua respectivă!

Pe mine această gamă Frangipani Monoi de la ELEMIS m-a fascinat pur și simplu pentru că au o mireasmă pe care eu o îndrăgesc și pe care o căutam de multă vreme, așa că îmi doresc foarte mult și variantele full size ale celor două produse mai sus menționate deoarece pentru mine e o încântare să le folosesc, mă fac să mă simt ca o zeiță urbană, a zilelor noastre!

Dacă v-am făcut curioase despre acestea, puteți achiziționa loțiunea pentru corp de aici, iar uleiul de aici.

Ați încercat vreun produs aparținând acestui brand? V-a plăcut?

 

 

 18 thoughts on “Gama Frangipani Monoi – ELEMIS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: