Fixarea flexibilă a părului este posibilă

Atunci când luăm contact cu o persoană nouă primul lucru care ne atrage atenția este aspectul fizic și în funcție de acesta putem discerne dacă interlocutorul este sau nu o persoană îngrijită ori cât de preocupat este de aspectul său fizic, și nu vorbesc aici doar despre igiena personală. Pentru unii aspectul exterior contează mai mult, iar pentru alții mai puțin. Unii pun preț pe acest lucru, alții nu.

Personal, îmi pot forma o idee despre cineva doar studiindu-i trei aspecte: părul, unghiile și încălțămintea. Acestea trei îmi par a fi cartea de vizită a unei persoane, după care îți poți da seama cu ușurință dacă se neglijează sau dimpotrivă, dacă își face timp pentru sine.

În ceea ce mă privește, nu că aș fi narcisistă, însă îmi place să am grijă de fiecare părticică a corpului meu, nu de alta, dar este locul în care voi trăi până la sfârșitul vieții și trebuie să mă simt bine în pielea mea. În timp am învățat să mă studiez și să îmi dau seama care sunt produsele de care aș avea nevoie pentru a avea un aspect exterior îngrijit, fie vorba de păr, de unghii sau de piele.

Că toată viața m-a preocupat îngrijirea părului nu mai este deloc un secret, asta și prin prisma faptului că mai bine de jumătate din viață am avut părul foarte lung și nici nu l-aș fi putut îngriji altfel decât acordându-i o deosebită atenție.

Ei bine, tot despre îngrijirea părului vă vorbesc și astăzi, mai exact despre fixarea acestuia.

Până de curând am suferit pe seama acestui aspect. Fie el scurt sau lung, sunt momente în care adoptând o nouă coafură ne este necesară și o bună fixare a acesteia pentru a ne bucura de ea cât mai mult timp. Spray-uri fixative sunt pe piața de profil cât cuprinde, însă puține sunt acelea care nu ne afectează părul într-un fel sau altul.

Cea mai frecventă problemă cu care m-am confruntat eu în utilizarea spray-urilor fixative a fost aceea că îmi lipeau firele și îmi confereau un aspect destul de kitschos, îngreunau descurcarea acestuia și de cele mai multe ori în timpul pieptănării mi se rupeau fire de păr, așa încât o bună perioadă am renunțat la a le mai folosi.

Mama natură m-a înzestrat cu un păr drept și cu firul gros, ceea ce face dificilă coafarea acestuia pentru că atârnă greu, plus că indiferent de coafura aleasă aceasta nu rezistă decât dacă este bine fixată.

De curând am simțit nevoia de o schimbare și am ales să renunț la cosițele lungi în favoarea unei tunsori bob, dar chiar și așa, nu am scăpat de a folosi produse de fixare mai ales că atunci când în atmosferă este umezeală ridicată părul meu are tendințe frizzy.

Fixative am folosit foarte multe, unora le-am făcut review-uri pentru că la momentul respectiv păreau a fi ceea ce aveam eu nevoie, însă recent am început să tânjesc după o fixare cât mai flexibilă și așa am ajuns la spray-ul fixativ Batiste Hold Me.

thumbnail.jpg

Ce vă pot spune este că dacă vă doriți o fixare invizibilă, un produs după a cărui utilizare să vă puteți trece liniștite mâna prin păr fără să vă fie teamă că vă veți strica coafura, un fixativ care nu periclitează în niciun fel aspectul natural al părului, care să nu vă lipească firele de păr și care să nu vă umple de reziduuri albicioase, fixativul Batiste Hold Me este ceea ce aveți nevoie!

De produsele Batiste am fost mulțumită încă de când am făcut cunoștință cu ele, mi s-au părut a fi cea mai tare invenție ever în materie de produse pentru îngrijirea părului (îndeosebi șampoanele uscate și uleiul uscat), fixativul fiind singurul produs pe care nu îl încercasem de la ei. Nu știam la ce să mă aștept, dar am mizat pe faptul că dacă restul produselor mi-au plăcut, cu siguranță nici acesta nu va fi mai prejos și se pare că nu m-am înșelat.

Singurul aspect de care nu sunt prea încântată este acela că e puțin înecăcios și nici mirosul acestuia nu e prea grozav, însă voi continua să îl folosesc pentru că sunt mulțumită de rezultat și pentru că, da, chiar și tunsoarea bob are nevoie de puțin ajutor din exterior.

Mă bucur că folosindu-mă de o placă pentru întins părul și de spray-ul fixativ Batiste Hold Me reușesc să obțin în câteva minute un bob aranjat ca la salon, pentru că da, de ce să nu recunosc, îmi place să arăt, să mă simt bine și să se vadă! 🙂

În cazul în care vă tentează și pe voi, puteți achiziționa acest produs din farmaciile Sensiblu și urmăriți pagina de Facebook a celor de la Batiste pentru că anunță frecvent fel și fel de promoții care mai de care mai atractive.

Cine a încercat acest fixativ? Vă place? Sunteți mulțumite de el? E ceea ce v-ați fi așteptat?

 

 21 thoughts on “Fixarea flexibilă a părului este posibilă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.