Spray pentru protecție termică cu efect de volum – Londa Professional

Faptul că mai bine de jumătate din viață am avut părul foarte lung m-a determinat să îi acord o îngrijire specială, dedicată. Din momentul în care am identificat tipul părului meu am achiziționat numai produse special concepute pentru întreținerea acestuia.

Și dacă în adolescență mă rezumam la a folosi doar șampon și uneori balsam (pentru că nici nu se găseau pe piață atât de multe produse ca în momentul de față), o dată cu trecerea timpului în rutina de îngrijire a părului meu au început să mai apară și alte produse pe lângă cele două menționate mai sus, cu scopul și în ideea în care îmi doream să-mi întrețin atât de bine părul în incinta căminului meu încât să nu mai fiu nevoită să apelez la serviciile saloanelor de înfrumusețare pentru că ori de câte ori le treceam pragul sfârșeam prin a lăsa acolo și câțiva centimetri din podoaba mea capilară.

Noul ritual de îngriire a părului pe care îl urmez chiar și astăzi este compus din 4-5 produse precum șampon, balsam/mască, ulei/ser pentru vârfuri, spray pentru protecție termică și ulei uscat și chiar dă rezultate, lucru confirmat de către hairstilistul care recent m-a tuns bob și care m-a întrebat de 3 ori înainte de a-mi băga foarfeca în păr, pentru că parcă îi era milă să tundă un păr atât de bine întreținut acasă.

Nu știu despre voi, însă mie îmi este greu să renunț la uscătorul de păr. Dacă spre binele meu am sistat utilizarea plăcii pentru întins părul, a periei rotative și a ondulatorului, de feohn nu m-am putut dezice pentru că nu îmi place deloc să aștept uscarea naturală a acestuia deoarece durează câteva ore bune.

După cum vă povesteam și cu altă ocazie, se pare că ce îi lipsea părului meu pentru ca rutina de îngrijire a acestuia să fie completă era spray-ul pentru protecție termică, produs care deși blamat de unele utilizatoare, mie mi-a făcut cât se poate de bine, iar acum nu mai pot fără el.

Dacă în cazul șamponului sau a măștii pentru păr de multe ori rămân fidelă aceluiași produs/brand (evident, dacă sunt porivite nevoilor mele), în ceea ce privește spray-ul pentru protecție termică mi-am propus să diversific, să încerc mereu altceva, urmând ca la un moment dat să trag linie și să continui să folosesc produsul care mi-a plăcut cel mai mult sau de la care am obținut cele mai bune rezultate.

Cel mai recent produs de genul acesta care și-a făcut loc pe raftul cu produsele dedicate îngrijirii părului este spray-ul pentru protecție termică cu efect de volum de la Londa Professional.

poza 2.jpg

Pusă în fața mai multor variante de astfel de produse nici nu știam ce să aleg, mai ales că erau apropiate ca preț, însă acesta a avut câștig de cauză deoarece promitea ca pe lângă protecție termică să confere și volum părului. Mai mult decât atât, pare-se că oferă și-un pic de fixare părului, acesta fiind strong 1, adică ceva foarte light, flexibil.

Recipientul este confecționat din plastic dur dotat cu un pulverizator ce dozează foarte bine produsul, pulverizează uniform în timpul aplicării, iar faptul că aspectul exterior este mătuit ajută la manevrarea mai ușoară a acestuia (eu de obicei îmi aplic prima dată uleiul pentru vârfuri și apoi spray-ul pentru protecție termică, mâinile fiindu-mi uleioase risc să scap obiectele din mână).

poza 1.jpg

Vă promiteam în această postare că vă voi dezvălui un produs creat să dea volum părului care chiar funcționează! Ei bine, despre acest spray de la Londa Professional era vorba.

În imaginea de mai jos se poate observa cam cât de tare îmi sunt ridicate firele de păr de la rădăcină, cam cât de înfoiat stă, lucru care înainte de folosirea acestui produs nu se întâmpla.

poza 3.jpg

Modul de utilizare a spray-ului pentru protecție termică cu efect de volum de la Londa Professional este foarte simplu: înainte de utilizare agitați energic recipientul, pulverizați pe lungimea părului și la rădăcina acestuia, după care uscați cu feohn-ul.

Pe lângă faptul că părul vostru va fi protejat de temperatura înaltă cu care lucrează uscătorul de păr, acesta va căpăta și un volum impresionant ce durează! Practic, este vorba despre un dublu beneficiu.

Mă bucur că am descoperit acest produs și deși la momentul achiziționării lui eram destul de sceptică în ceea ce-l privește, astăzi mă aflu în situația în care îl recomand tuturor celor care sunt în căutarea unui astfel de produs.

Cine a mai încercat spray-ul acesta? Ați fost încântate de el?

 32 thoughts on “Spray pentru protecție termică cu efect de volum – Londa Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.