Inaugurare magazin Flormar Galați

Dragile mele, pentru mine data de 13 ianuarie a fost cu noroc anul acesta, nu doar prin prisma faptului că evenimentul Galați Beauty Swap pe care l-am plănuit și organizat până în cele mai mici detalii a fost un real succes, ci și pentru că am fost invitată la inaugurarea magazinului Flormar din mall-ul Galați Shopping City.

Așa cum mă așteptam, deși eu și beauty bloggerițele care mă onoraseră cu prezența la #galatibeautyswap fusesem anunțate că inaugurarea magazinului va avea loc la ora 17:30, aceasta s-a petrecut de fapt în jurul orei 18:30 din cauza întârzierii unora dintre vedetele ce trebuiau să fie prezente la eveniment.

În fața magazinului Flormar se crease o coadă imensă de persoane care așteptau să li se permită accesul în magazin, deoarece în ziua evenimentului responsabilii PR anunțaseră pe pagina de Facebook a brand-ului că primele 100 de cliente vor primi câte un cadou în valoare de 100 de lei fiecare. La un moment dat chiar a fost nevoie de intervenția celor de la securitate pentru descongestionarea traficului în acea zonă a mall-ului.

Responsabile cu tăierea panglicii au fost Laurette, Cristina Spătar, Eugenia Șerban, Silvana Rîciu, Roxana Vancea, Claudia Ghițulescu, de setul de muzică mixat în direct s-a ocupat DJ Armia, iar catering-ul a fost asigurat de Cofetăria Dana.

26238944_1995506567141187_289741467829608826_n.jpg

Apoi a avut loc o prezentare de modă susținută de câteva modele care de-a lungul timpului au câștigat competiții de genul ”Miss România” sau ”Miss Univers” încheiată cu o sesiune foto la panoul special amenajat.

DSC_0403.JPG

Ulterior ni s-a permis accesul în magazin și nouă, beauty bloggerilor, ne-a fost înmânată câte o punguță cu produse și am fost rugate să ne mai alegem câte ceva, sub îndrumarea beauty advisorilor Flormar care ne-au stat tot timpul la dispoziție.

Așa arată sacoșica primită, însă vă voi dezvălui conținutul aceasteia pe parcurs, prin intermediul unor postări în care vă voi povesti experiențele de testare ale acestora.

thumbnail.jpg

Per total, am fost încântată de atmosfera de la inaugurarea magazinului Flormar din Galați Shopping City și mă bucur foarte mult că în sfârșit avem și noi magazin fizic în care să putem testa produsele înainte de a le achiziționa! Chiar a meritat așteptarea, pentru că brand-ul s-a dezvoltat atât de mult în ultima vreme și a creat produse atât de calitative încât e păcat să nu le încercați!

În cazul în care vă este mai comod să faceți cumpărături online, produse Flormar puteți comanda de aici.

postare Flormar

Apropo, aveți un produs Flormar preferat? Eu, sincer, nu mă pot opri la unul singur, dar e o certitudine faptul că rujurile lor mate m-au cucerit! <3



10 thoughts on “Inaugurare magazin Flormar Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.