Mască pentru păr Essence Ultime – Schwarzkopf

Deoarece mare parte din viață am avut părul foarte lung, mereu m-a preocupat îngrijirea acestuia, însă în ultimii 5 ani de zile parcă mai mult ca niciodată! Dacă odinioară mă rezumam la a folosi cel mult un șampon și un balsam pentru păr, de câțiva ani buni rutina de îngrijire a părului meu implică cel puțin 4 produse: șampon, mască/balsam, ser pentru vârfuri, ser pentru protecție termică și, mai nou, ulei uscat pentru îngrijirea părului.

Evident că fiind o #haircareaddict am încercat nenumărate măști pentru păr, iar astăzi mi-am propus să vă povestesc câte ceva despre una dintre ele – masca Essence Ultime de la Schwarzkopf.

20644071_1834844063209464_2046565737_n

Am achiziționat această mască pentru păr imediat după lansarea ei pe piață și deși am ”răsfoit” puțin internetul în căutare de ceva review-uri despre ea, nu am gasit nimic și m-am hotărât s-o cumpăr, mai ales că mai folosisem măști aparținând acestui brand și cu 95% dintre ele chiar ”mă împăcasem” foarte bine.

20631709_1834844439876093_771037336_n

Vă spuneam la un moment dat că, în principiu, prefer măștile în locul balsamelor din comoditate: îmi e mult mai ușor și mai comod să îmi introduc mâna în recipient și să sustrag din el cantitatea dorită/necesară de produs decât să storc o sticlă din plastic cu un orificiu de evacuare a produsului destul de mic (după părerea mea).

Revenind la masca pentru păr Essence Ultime de la Schwarzkopf ce vă pot spune este că vine ambalată într-un recipient confecționat dintr-un plastic de calitate, ușor sidefat, are 200 ml, este de culoare albă și are un miros plăcut, foarte discret.

20632435_1834844353209435_619889001_n.jpg

Încă de la prima utilizare a acestei măști mi-am dat seama că am făcut o alegere greșită. De ce? În primul rând pentru că acest produs are o consistență mult prea subțire pentru preferințele mele, în contact cu părul umed curgea efectiv și o cam pierdeam printre degete. După părerea mea, acest produs ar fi fost mai ok ambalat într-un recipient cu pompiță, dar chiar și așa lasă de dorit deoarece nu este emolient și nu se întinde cu ușurință pe păr, ci trebuia să insist temeinic.

Tot din cauza consistenței acesteia, am consumat destul de mult produs la o singură utilizare, fapt pentru care am consumat recipientul mult prea repede, cred că am aplicat din el de 5-6 ori, ceea ce mi se pare foarte puțin, comparativ cu alte produse de genul.

Cât despre eficacitatea acestuia, nu pot spune că am fost mulțumită, n-am simțit să facă ceva deosebit părului meu, a fost un fel de ”apă de ploaie”, o îngrijire mult prea light pentru ceea ce părul meu avea nevoie. Nu mi-a hidratat părul absolut deloc, ci doar ”a avut grijă” ca acesta să nu se încurce și să poată fi pieptănat în condiții decente. Nici mirosul acesteia nu persistă în păr, ci dispare la scurt timp după spălare.

În urma utilizării măștii pentru păr Essence Ultime de la Schwarzkopf am rămas cu un gust amar așa încât pe viitor nu o voi recumpăra.  De recomandat o recomand numai în cazul în care aveți un păr normal și vă doriți să folosiți un produs care să vă ajute la descurcarea părului, altfel nu.

Voi ați testat aceasta mască? Spuneți-mi, ați fost dezamagine de ea sau nu?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Mască pentru păr Essence Ultime – Schwarzkopf”

  • Sunt fidelă șampoanelor, dar când vine vorba de măști de păr îmi place să încerc de la diverse branduri. Până acum niciuna nu m-a dezamăgit. Ți le recomand pe cele de la Klorane, sunt foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.