Loțiune de corp Victoria's Secret Endless Love

Când anotimpurile reci încep să-și intre în drepturi în mintea mea ”ticăie” precum o bombă cu ceas cuvântul ”hidratare”, nu de alta, însă mama natură a avut grijă să ma înzestreze (not!) cu o piele destul de uscată care necesită o îngrijire atentă în orice anotimp, dar mai cu seamă în sezonul rece.

Totuși, mi se pare ciudată această uscăciune a pielii, deoarece eu consum destul de multă apă în fiecare zi, dar se pare că hidratarea internă nu este suficientă în cazul meu, așa că mă văd nevoită să recurg cel puțin de câteva ori pe săptămână și la cea externă (asta în ceea ce privește restul corpului, pentru că fața și mâinile au parte de acest ”privilegiu” zilnic).

Loțiuni de corp am încercat muuuuuulte încă de pe la 13-14 ani de când mi-am dat seama că am o problemă și-am început să folosesc astfel de produse și dacă pe atunci înclinam cel mai des către cele de la Avon sau Oriflame pentru că erau cele pe care mi le permiteam conform bugetului personal, iată că odată cu trecerea timpului am simțit nevoia să mai diversific, să mai încerc și altceva.

De curând am introdus în rutina de îngrijire a pielii mele o loțiune de corp de la Victoria’s Secret, pe cea intitulată Endless Love.

23804407_1950003521693517_917579670_n.jpg

Loțiunile acestui brand de produse de îngrijire corporală au ambalaje foarte atrăgătoare, care îți iau ochii și care te fac să-ți dorești să le ai pe toate în colecție, dar în ceea ce mă privește, vocea rațiunii a avut câștig de cauză și am adăugat în coș doar una, pentru început.

Am făcut această alegere imaginându-mi combinația de miresme ale acesteia, intuind că ar fi pe gustul meu și nu am dat greș! Amestecul de măr cu ylang-ylang mă încântă olfactiv ori de câte ori o folosesc. De fapt, nici nu mă mir… Ylang-ylang-ul este una dintre miresmele mele preferate de când mă știu! 🙂

În general, am observat faptul că loțiunile Victoriei sunt o combinație de două, maxim 3 mirosuri, însă îmbinate atât de bine încât rezultă miresme unice și îmbietoare, care te cuceresc încă de la prima interacțiune cu ele!

Ce vă pot spune despre loțiunea Endless Love de la Victoria’s Secret este că are o nuanță plăcută de bleu-turquoise, o consistență foarte fină, cremoasă, foarte emolientă, care se absoarbe repede în piele, nu lasă film gras la suprafața acesteia, nu rămâne lipicioasă, hidratează instantaneu senzație ce se menține toată ziua, iar mirosul persistă pe piele ore întregi și se imprimă și în haine. Aspectul pielii este unul absolut radiant, sănătos, plin!

Poate părea banal și poate veți spune că exact același lucru îl fac și alte loțiuni mai ieftine, însă eu (o #skincareaddict) care am testat produse de genul din toate categoriile, vă pot spune că nu se compară cu nimic și că este clar o diferență majoră între un produs high-end și unul de tip drugstore, drept pentru care vi le recomand cu toată încrederea pe acestea de la Victoria’s Secret, încercați-le pentru că nu există o altă modalitate de a sesiza deosebirea între ceea ce folosiți la momentul actual și cele aparținând brand-ului mai sus menționat.

O veste bună este aceea că în România sunt deja câteva firme care importă produse Victoria’s Secret și puteți accede la ele mult mai ușor decât odinioară!

Una peste alta, sunt și eu curioasă cine a mai încercat această loțiune pentru corp sau ce alt sortiment îmi recomandați să testez și cum vi s-a părut, așa că simțiți-vă libere să-mi lăsați păreri și sugestii în comentarii.

Pupici cu sclipici!
Follow my blog with Bloglovin



18 thoughts on “Loțiune de corp Victoria's Secret Endless Love”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.