Mască pentru păr Million Gloss de la Schwarzkopf

Bună, tuturor!

Că sunt o #haircareaddict se știe deja, însă nici n-aș avea cum altfel având în vedere lungimea actuală a părului meu. Vorbesc destul de des despre produse pentru îngrijirea părului și sincer o fac cu bucurie pentru că sunt convinsă că aveți nevoie de genul acesta de postări, mai ales prin prisma faptului că de-a lungul timpului v-ați educat în a căuta review-uri pe internet înainte de a face o achiziție, ceea ce este foarte bine.

Desigur, unele review-uri negative pot reprezenta cazuri singulare, însă cazurile în care numărul părerilor negative îl depășește cu mult pe acela al pozitivelor, acolo chiar s-ar putea să fie o problemă cu produsul, nu-i așa?

Dar să trec concret la treabă: obiectul postării acesteia îl face masca pentru păr Million Gloss de la Schwarzkopf, produs pe care l-am consumat acum ceva timp dar despre care m-am tot gândit dacă să vă scriu sau nu.

20645665_1834844076542796_231654006_n.jpg

Ambalajul acestei măști pentru păr atrage prin culoarea și forma acestuia, recunosc că i-am dat câteva târcoale până să o cumpăr, întrebându-mă dacă chiar am nevoie de ea sau nu, deoarece în principiu aceasta promitea părului străluciri ca de diamant, iar eu am noroc de la mama natură de un luciu al părului de invidiat.

20631642_1834844286542775_412796896_n.jpg

Până la urmă i-am cedat și am luat-o cu mine acasă.

Masca pentru păr Million Gloss de la Schwarzkopf are o nuanță plăcută de bleu-turquoise și un miros foarte plăcut, ademenitor.

20632681_1834844203209450_243329025_n.jpg

De textura acesteia nu am fost eu foarte încântată pentru că este prea subțire pentru gustul meu și am cam pierdut-o printre degete în timpul aplicării. Totuși, se întinde bine pe păr, se clătește cu ușurință, dar efectul de după este… nesemnificativ!

Mirosul persistă câteva ore bune în păr, însă alte rezultate notabile nu am văzut. Am folosit măști pentru păr mult mai ieftine decât aceasta și în cazul acelora chiar n-am rămas cu un gust amar ca în cazul de față, ba dimpotrivă!

Plus că este într-o cantitate cam micuță pentru necesitățile mele și din cauza asta am și consumat-o destul de repede… Nu mi-a ajuns decât pentru vreo 3 sau 4 utilizări.

Una peste alta, curiozitatea a mâncat pisica, iar eu am cumpărat acest produs și am fost dezamăgită de el, așa că nu-l voi mai reachiziționa pe viitor.

Voi ați încercat acest produs? Cum vi s-a părut?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Mască pentru păr Million Gloss de la Schwarzkopf”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.