Fond de ten ASTOR Lift Me Up

Bine ați revenit pe blog, dragi cititoare!

Dacă mă urmăriți, știți că de-a lungul timpului am scris despre o mulțime de fonduri de ten încercate de mine, au fost și păreri pro, dar și păreri contra, pentru că un angajament pe care l-am făcut în momentul în care am înființat blogul a fost acela de a scrie fără menajamente și de a povesti cu sinceritate despre experiențele de testare ale produselor, cu mențiunea expresă că nu este obligatoriu ca un produs de care eu nu am fost foarte încântată să nu funcționeze nici în cazul vostru, fiind poate un caz singular.

Asta am ales să fac și astăzi, să vă povestesc experiența de testare a unui fond de ten recent consumat de mine, Lift Me Up de la ASTOR.

Din capul locului vă mărturisesc că este primul produs ASTOR încercat de mine de când am început să folosesc produse de make-up și până în prezent, nu știu de ce dar brand-ul ASTOR mă ducea cu gândul cel mult la aparatele/lamele de ras pe care le folosea tatăl meu, nicidecum la ceva produse de machiaj. Numai că în disperare de cauză deoarece nu îmi găseam niciun fond de ten care să se potrivească subtonului tenului meu care e unul destul de ciudățel, am zis că merită să îi dau o șansă acestuia pentru că până la urmă era cel mai aproape de adevăr, ca să spun așa.

22471322_1988968651384473_2058273207_n

Fondul de ten Lift Me Up de la ASTOR are (surprinzător) în compoziție și SPF 15, serul Collagen Boost (care luptă cu semnele de îmbătrânire ale pielii), dar și vitaminele A, C și E (ce hrănesc tenul, îl hidratează și îl mențin tânăr), are acoperire medie, se aplică foarte ușor (eu am folosit pentru aplicarea acestuia o pensulă kabuki foarte deasă și mare, iar rezultatul a fost uimitor!), lasă tenul satinat și ușor iluminat datorită unor particule strălucitoare foarte mici. Nu vă imaginați că veți sclipi precum pomul de Crăciun, dar sideful acela discret există. Îmi place mult senzația de catifelare pe care o conferă tenului meu, plus că arată foarte natural.

V-am făcut și un swatch, dar e ușor irelevant, deoarce pe mână e total diferit de cum arată pe față! Am nimerit atât de bine nuanța (103 – True Beige) încât nici n-ați zice că port un fond de ten pe față!

22497578_1988968618051143_1188776555_n

Una peste alta, recunosc faptul că fondul de ten Lift Me Up de la ASTOR mi-a întrecut așteptările! Chiar nu mi-am imaginat că o să-mi placă așa de mult încât să-mi doresc să îl reachiziționez, drept pentru care vi-l recomand și vouă dacă ori de câte ori vi se consumă fondul de ten aveți aceeași dilemă ca și mine: eu ce fond de ten îmi mai cumpăr?

Ia să vedem, câte dintre voi l-au încercat deja și cum vi se pare?
Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Fond de ten ASTOR Lift Me Up”

  • Ce ma bucur ca mai este cineva care apreciaza acest fond de ten la adevarata lui valoare.Eu l-am incercat anul trecut in primavara cand am gasit o mostra intr-o revista si mi-a placut tare mult….si am inceput sa il caut cu disperare.L-am gasit pe 1001 cosmetice si repejor l-am comandat.Ei bine dupa multe incercari cu fondurile de ten pot sa spun :AL MEU ESTI PE VECI.Sunt deja la a doua sticla,care fie vorba intre noi e pe terminate.Spor la machiat.Ma bucur ca ai gasit un fond de ten potrivit tie.Si eu am problemele astea,mai ales cu nuantele,dar cu Astor ma impac si din acest punct de vedere.Pupici si o zi insorita.Neta

    • De regula, mai obisnuiam sa caut review-uri pe internet inainte sa cumpar produsele, insa de data aceasta l-am achizitionat sub impuls de moment si in disperarea de a imi ”reface stocul” de fond de ten pentru ca..chiar ramasesem pe zero! 🙂
      Si chiar m-a surprins placut, il voi reachizitiona cu siguranta si am prins curaj sa incerc si alte produse de la ei.
      Ma bucur ca si dvs va place acest fond de ten, va simt foarte entuziasmata de acesta, si chiar aveti de ce!
      Va imbratisez cu mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.