Gel de duș Lactovit

Hey, ladies!

Produsul despre care am ales să vă scriu astăzi reprezintă cumva o noutate, deoarece nu este pe piață de multă vreme și nici nu se găsește oriunde. Vreau să vă povestesc puțin despre un gel de duș pe care eu am început să îl folosesc acum aproximativ o jumătate de an și care a răsturnat topul preferințelor mele, devenind repede fruntaș: veți citi în momentele care urmează despre gelul de duș Lactovit.

20170817_175611.jpg

Cum sunt o #skincareaddict, știam deja că proteinele din lapte fac foarte bine pielii, însă nu aveam habar că există pe piață un produs care să le conțina, dar o simplă vizită în magazinul DM în care am acordat mai multă atenție rafturilor cu produse m-a ajutat să îl descopăr pe cel care avea să devină ceea ce eu numesc preferatul meu.

Numele acestui gel de duș este de altfel foarte sugestiv, astfel că îl puteți repera cu ușurință atunci când mergeți la cumpărături.

În gama de geluri de duș Lactovit sunt disponibile trei variante, cu roșu, cu albastru și cu portocaliu, dar eu l-am ales pe cel din urmă deoarece dintre cele trei acesta mi-a plăcut cel mai mult cum miroase.

Ce e așa de special la acest gel de duș? În primul rând îmi place foarte mult textura acestuia ușor lăptoasă care se distribuie uniform pe piele. Apoi, în contact cu apa face neașteptat de multă spumă și se clătește ușor, lăsând o senzație de piele proaspăt dată cu loțiune de corp, practic nu usucă deloc pielea, ci dimpotrivă, o lasă foarte hidratată. Un alt aspect de care sunt tare încântată este acela că îmi servește foarte bine pe post de gel de epilare atunci când aleg să folosesc aparatul de ras, fiind singurul gel de duș după a cărui folosire în acest scop nu m-am iritat absolut deloc pe picioare. Este foarte blând cu pielea, iar mirosul acestuia persistă câteva ore pe piele.

Având în vedere compatibilitatea pielii mele cu acest gel de duș de la Lactovit, voi continua să îl folosesc! Chiar îmi place foarte mult și vă recomand și vouă să îl încercați.

Gelurile de duș Lactovit sunt disponibile momentan numai în recipiente de 650 ml, însă sunt foarte accesibile ca preț. Eu pentru acest gel de duș îmi amintesc că am plătit puțin peste 15 lei.

Ca și locații, singurele magazine în care am văzut aceste geluri de duș sunt DM și hypermarket-ul Carrefour.

Ia să văd, câte dintre voi folosiți deja acest produs? Cum vi se pare?
Follow my blog with Bloglovin2 thoughts on “Gel de duș Lactovit”

  • Eu sunt fan geluri de dus si imi place sa incerc tot ce e nou, dar acesta mi-a scapat. Prefer recipientele mari, reusesc sa consum mari cantitati de gel de dus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.