Bureței demachianți de la Ebelin

Bine v-am regăsit!

Știți că demachierea tenului este foarte importantă chiar și în acele zile în care nu ați purtat machiaj. De asemeni, sunt convinsă că deja cunoașteți o mulțime de metode pentru a întreprinde această acțiune, însă eu vreau să vă propun astăzi o metodă nu foarte populară și nu foarte folosită, descoperită și de către mine de curând – demachierea cu burețeii demachianți de la Ebelin.

22447614_1988969014717770_1952427386_n

La fel ca și voi și eu am încercat de-a lungul timpului diverse produse demachiante, de la apa micelară la loțiuni demachiante, unele mi s-au potrivit, altele nu, unele mi-au provocat diverse alergii ale pielii, altele și-au făcut foarte bine treaba, însă de curând am descoperit burețeii demachianți de la Ebelin mult mai ușor de folosit și deloc costisitori deoarece îndepărtează machiajul feței doar cu apă.

Cum folosesc eu burețeii demachianți de la Ebelin? Pur și simplu îi îmbib cu apă călduță și îi masez cu mișcări circulare pe ten, clătindu-i cu săpun din când în când pentru a curăța impuritățile și machiajul de pe aceștia.

22471648_1988968981384440_1428032628_n.jpg

Ce-mi mai place la acești bureței în afara faptului că mă ajută să fac o economie considerabilă este că au o textură ușor abrazivă, astfel că în timpul procesului de demachiere nu numai că îndepărtez machiajul, dar și celulele moarte de pe ten.

Mă gândesc că această variantă de demachiere ar fi potrivită și pentru persoanele care au tenul sensibil și nu știu ce demachiant să mai folosească astfel încât să nu le afecteze.

Mie mi se pare super-ok acest tip de demachiere, nu am mai simțit nevoia aplicării ulterioare a unei loțiuni tonice sau ceva de genul acesta; după folosirea acestor bureței pur și simplu îmi clătesc fața cu apă rece, mi-o tamponez ușor cu un servețel cosmetic, apoi îmi aplic o apă termală și atât.

Burețeii demachianți de la Ebelin se pot cumpăra la pachet de câte doi, ambalați individual, la un preț foarte accesibil, doar 5,5 lei, iar dacă îi spălați cu grijă îi puteți păstra intacți pentru destul de mult timp.

Cine mai folosește acești bureței pentru demachierea feței? Vă plac?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Bureței demachianți de la Ebelin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.