Ruj lichid Stay Matte – Rimmel London

Ce mai faceți, dragile mele?

În această perioadă în care rujurile mate pare că au cucerit lumea iar brand-urile se întrec în lansări care mai de care mai tentante, eu m-am gândit să vă spun părerea mea despre noul ruj lichid Stay Matte de la Rimmel London.

Ce e drept, imediat cum blogosfera a început să vuiască despre această nouă lansare a celor de la Rimmel London am început și eu căutarea noii game în magazine cu scopul de a le swatchui și de a-mi alege nuanțele care mă tentează.

Le-am găsit în Auchan și m-au atras nuanțele delicate de roz (200, 210 și chiar 700), purtabile zi de zi însă știu din experiență că pe mine nu prea mă avantajează din cauza subtonului tenului meu, fapt pentru care m-am reorientat rapid către o nuanță mai ”aprinsă” și care mi se potrivește mănușă – 500 Fire Starter.

22016253_1979857605628911_2091892147_n

Este un roșu ca focul, electric, cu ceva subton de portocaliu (sau cel puțin așa îl percep eu).

Această nuanță nu se potrivește oricui, în niciun caz nu aș vedea-o purtată de o persoană timidă sau pudică, ci mai degrabă de către femei puternice, îndrăznețe, deoarece este o nuanță cu atitudine care te scoate din anonimat și pe care trebuie să știi să o porți.

Textura rujului Stay Matte de la Rimmel London este foarte plăcută, foarte pigmentată, un singur strat este suficient pentru a-ți învălui buzele în acesta, se matifiază foarte repede și are o textură ușor catifelată, nu crapă, nu se cojește, are o peristență foarte bună (nu se transferă dacă mâncați, beți, fumați sau sărutați) și poate cel mai important aspect – nu usucă deloc buzele.

În afara tuturor aspectelor pozitive pe care le-am avut de spus despre acest ruj, am de făcut și o remarcă mai puțin plăcută și am să mă leg de aplicatorul acestuia pe care îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

21935640_1979857592295579_346073893_n.jpg

Nu știu cum îl percepeți voi, însă în opinia mea are o formă total nedefinită, este destul de dur, inflexibil și ce m-a enervat la culme este că vârful acestuia efectiv mă înțeapă. Rezultatul final al aplicării arată fain, însă ca să arate cât de cât decent pe buze m-am chinuit puțin să-l aplic, mă cam luau nervii când venea vorba să-l folosesc, drept pentru care fie îl ocolesc, fie folosesc aplicatorul unui alt ruj cu care mă descurc mult mai bine și care-mi ușurează munca.

Pe buzele mele arată cam așa:

22711621_1993077437640261_1472747913_n

Ca o concluzie, deși sunt mulțumită de calitatea rujurilor Stay Matte de la Rimmel London, nu cred că le voi mai achiziționa pe viitor din cauza aplicatorului care mă stresează la maxim și pe care îl consider un fail total.

Voi ați încercat aceste rujuri? Vă ”împăcați” bine cu ele sau nu?
Follow my blog with Bloglovin

 



2 thoughts on “Ruj lichid Stay Matte – Rimmel London”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.