Spray pentru protecție termică 44 Iron Guard CHI

Hello, ladies!

Cred că la o simplă ”răsfoire” a postărilor mele de pe blog din secțiunea de beauty ați putea conchide faptul că sunt o haircare addict din pricina dedicării cu care scriu despre îngrijirea părului, fiind într-adevăr un subiect care mă preocupă.

Dovadă a acestui lucru o face chiar și postarea de astăzi prin intermediul căreia vreau să vă spun câteva cuvinte despre un produs pe care îl folosesc de câteva luni de zile și care cu siguranță va face parte din rutina de îngrijire a părului meu pentru mult timp de acum înainte, mai exact Spray-ul pentru protecție termică 44 Iron Guard de la CHI.

20170824_115031.jpg

După cum ați putut vedea în pozele mele, am părul foarte lung și întreținerea acestuia necesită o îngrijire mai atentă decât în cazul unui păr mai scurt. Parcă îmi este dor de perioadele când nu îmi era necesar decât șamponul, dar totodată îmi place prea mult să îl am de lungimea actuală așa încât nu îndrăznesc să mă plâng că cheltui mai mulți bani decât odinioară pe produsele pentru îngriirea părului.

Pentru câțiva ani buni această rutină de îngrijire a părului era compusă doar din șampon, balsam/mască și ulei/ser pentru vârfuri, numai că deși urmam cu sfințenie acest așa-numit ritual, tot nu eram mulțumită de cum se prezenta părul meu, în special în zona vârfurilor care aveau o reală tendință de despicare.

Și deși am renunțat la aparatele pentru coafarea părului (respectiv ondulator și placă), îmi era aproape imposibil să pun deoparte uscătorul de păr și să-l las să se usuce la temperatura camerei deoarece dura câteva ore bune având în vedere lungimea acestuia.

Clar greșeam undeva, lipsea ceva și mi-a luat puțin timp până să-mi dau seama că ar trebui să includ în această rutină și un spray pentru protecție termică.

Și pe când căutam de zor un astfel de spray mi-a ieșit în cale (la drum de seară – glumesc) Spray-ul pentru protecție termică 44 Iron Guard de la CHI.

Faptul că acest produs al brand-ului CHI nu m-a dat pe spate, nu m-a oprit din a încerca și ale produse de-ale lor.

Spray-ul pentru protecție termică 44 Iron Guard de la CHI este lichid, are mirosul specific produselor CHI adică ușor masculin, aduce mai mult cu un after shave, mirosul acesta persistă câteva ore bune în păr și îmi este de un real ajutor.

Eu îl aplic după fiecare spălare pe cap, pulverizându-l pe toată lungimea părului, dar având grijă să îl și pieptăn înainte de a-l usca cu uscătorul de păr, deoarece după prima aplicare l-am lăsat ca atare și am avut impresia că mi l-a cam încurcat.

După primele utilizări nu mi-am putut forma o impresie despre acest produs, așa că am așteptat câteva luni de zile până să scriu această postare, să văd dacă merită folosit și recomandat.

Ce vă pot spune este că părul meu arată mult mai bine de când am introdus Spray-ul pentru protecția termică 44 Iron Guard de la CHI în rutina de îngrijire a părului meu, vârfurile despicate devin pe zi ce trece o amintire, părul este plin de vitalitate, strălucitor și clar se vede o diferență între perioada pe când nu foloseam un astfel de produs și acum.

Așa cum vă spuneam încă de la începutul postării, acest produs va rămâne pe lista mea de cumpărături pentru că mie îmi este clar că este ceva de care părul meu are nevoie pentru a avea un aspect sănătos și îngrijit.

Dacă vă tentează și pe voi să-l achiziționați, vă dau un pont, îl găsiți la un preț foarte bun și cu livrare gratuită chiar aici

Voi ați folosit spray-uri pentru protecție termică? Sunteți mulțumite de rezultat? Pe acesta de la CHI l-ați încercat?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.