Demachiant bifazic pentru ochi și buze de la Collistar

Hei, mă bucur că ați revenit pe blog! 🙂

Am scris de multe ori despre demachiere, mai ales atunci când am făcut descoperiri la capitolul ăsta. Este și cazul acestei postări în care vă povestesc prima mea experiență cu un demachiant bifazic pentru ochi și buze.

Produsul cu pricina face parte dintr-un set Collistar cumpărat de pe elefant.ro la un preț foarte bun, pe care vi l-am arătat acum ceva timp aici, mai exact acesta:

22471479_1988969298051075_1817148927_n.jpg

Setul conținea un portfard lăcuit și foarte încăpător, o mascara Shock și un demachiant bifazic pentru ochi și buze, dar despre ultimul vreau să vă detaliez puțin.

22471544_1988969288051076_1170184199_n

Motivul care nu am încercat demachiante bifazice a fost acela că aveam falsa impresie că fac exact același lucru ca apa micelară sau ca un demachiant oarecare și-atunci ce folos să-mi aglomerez rutina de îngrijire a tenului cu încă un produs?

Nimic mai greșit! Adevărul este că până nu folosești un astfel de produs nu ai de unde să știi cu ce e diferit față de celelalte.

Demachiantul bifazic pentru ochi și buze de la Collistar este alcătuit (după cum îi spune și numele) din două faze dintre care una uleioasă și are în compoziție extract de mușetel. Înainte de utilizare acesta se agită energic pentru ca cele două faze să se contopească în una singură, apoi produsul se poate picura pe o dischetă demachiantă și se poate folosi.

22472706_1988968908051114_91180394_n.jpg

De ce îmi place demachiantul bifazic de la Collistar? Pentru că îmi lasă impresia că îmi topește machiajul efectiv! Îl dizolvă atât de rapid încât n-am timp să reacționez. Cel mai mult îmi place senzația pe care pielea subțire și delicată a pleoapelor o resimte în timpul și după demachiere, ca și cum cineva m-ar atinge cu o pană fină și catifelată.

Eu nu îl folosesc decât pentru demachierea ochilor deoarece pe buze mi-a lăsat un gust amar și persistent la propriu (destul de enervant), nici mirosul acestuia nu este unul senzațional, nici deranjant, însă pentru ochi este mirific!

Acest bifazic chiar îndepărtează mult mai blând machiajul ochilor decât un lapte demachiant sau o apă micelară și mă bucur că l-am descoperit.

Mă încântă și faptul că este ambalat într-un recipient de mici dimensiuni (50ml), astfel că îl pot lua lejer în portfard pentru a-l avea tot timpul la îndemână.

Cu siguranță va rămâne bifat pe lista mea de cumpărături o perioadă lungă de timp!

Voi ați folosit acest demachiant bifazic de la Collistar? Ați fost mulțumite de el?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.