Serozinc – La Roche-Posay

Vă transmit calde salutări, dragile mele!
Dacă mă urmăriți știți deja faptul că sunt o #skincareaddict deoarece moștenirea mea genetică m-a determinat să urmăresc constant tot ce apare nou în materie de îngrijirea pielii și în special a tenului.

De-a lungul timpului am încercat aproape toate noutățile din acest domeniu (desigur, în limita bugetului) și v-am povestit pe blog despre ele, iar astăzi voi face exact același lucru cu cea mai recentă lansare a brand-ului La Roche-Posay – Serozinc.

21942044_1979857588962246_20126056_n.jpg

Serozinc de la La Roche-Posay este un produs sub formă de spray bogat în zinc (după cum deja v-ați dat seama din denumirea acestuia) special creat pentru a veni în ajutorul persoanelor cu tenul gras-acneic, principalele proprietăți ale zincului fiind următoarele: matifiant, purificator, calmant și anti-oxidant.

Prima tangență a tenului meu cu Serozinc a fost una surprinzătoare și spun asta deoarece am pulverizat acest spray seara înainte de culcare pe tenul meu care la momentul respectiv avea un aspect destul de inestetic, cu luciu în zona T, cu pori dilatați și cu veșnicul aspect iritat al pomeților, ca dimineață să am surpriza ca tenul meu să arate mult mai bine, fără luciu, cu pori vizibil micșorați, iritația calmată, întreaga față arătând odihnită, fresh!

Acum mi-l aplic zilnic, dimineața și seara, după demachiere, iar când sunt acasă toată ziua îl pulverizez pe ten de mai multe ori pe zi, pentru că simt că-mi dă o senzație de prospețime și confort. Cumva am înlocuit apa termală cu Serozinc-ul pentru că acesta nu numai că îmi hidratează tenul și mi-l împrospătează, dar are și efect astringent și îl calmează atunci când are tendința de a o lua razna.

Faptul că acest produs este îmbuteliat într-un spray mă face să-l ador și mai mult deoarece este foarte comodă aplicarea acestuia.

Părerea mea este că Serozinc de la La Roche-Posay nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a persoanelor cu tenul gras, mixt sau sensibil.

Voi ați încercat acest produs? Vă place? L-ați mai recumpăra?
Follow my blog with Bloglovin2 thoughts on “Serozinc – La Roche-Posay”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.