Loțiune de corp sub duș Nivea

Bine v-am regăsit!

Țin să vă spun încă de la început că produsul despre care vă povestesc în aceste momente nu ”m-a prins” atunci când s-a lansat pe piață, am fost destul de reticientă în a-l achiziționa, am așteptat ceva review-uri ale acestuia ca să văd dacă se merită să mi-l cumpăr sau nu, însă nu am găsit nimic satisfăcător așa încât într-un final am cedat și i-am făcut loc în baia mea.

Este vorba despre loțiunea de corp sub duș de la Nivea.

20632464_1834843423209528_1879139112_n

Reclama acestui produs era așa de bine realizată încât te determina să-i cedezi, lucra serios la psihic, însă urma mea de îndoială se pare că a fost fondată deoarece acum că am și că folosesc acest produs vă pot spune că nu mă încântă absolut deloc…

În primul rând, nu îmi place deloc textura. Da, arată ca o loțiune de corp, dar când o aplic pe piele nu are ”niciun Dumnezeu”, e ca un maglavais deloc emolient ca să se întindă cumva uniform, ci se dispersează și mai și  cade bucățele…

Apoi, mirosul nu e unul deloc plăcut, nu aș ști să îl definesc, cred totuși că aduce destul de mult cu clasica vaselină… Și mă așteptam să aivă acel miros specific Nivea, atât de apreciat de toată lumea, dar nu este cazul acestui produs.

Nici de clătit nu se clătește prea ușor, îmi ia ceva până să reușesc să îl îndepărtez de pe piele, cât despre senzația de hidratare de după… În cazul meu aceasta lipsește cu desăvârșire… După utilizarea acestui produs nu m-am simțit ca și cum nu ar fi necesară aplicărea unei creme/loțiuni hidratante, ba dimpotrivă.

Și nu în ultimul rând, de pe la jumătatea recipientului încolo devine greu de folosit pentru că îmi alunecă mâinile pe recipient și abia pot scoate produs din acesta.

În concluzie, eu nu voi mai recumpăra acest produs deoarece mie nu mi s-a potrivit, nu mi-a plăcut din niciun punct de vedere.

Sinceră să fiu, sunt foarte curioasă dacă voi ați încercat acest produs și dacă sunteți mulțumite de el. Mai sunt persoane dezamăgite de loțiunea de corp sub duș de la Nivea?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.