Balea anti-pickel gel

Hi, girls!
Deși aveam în plan să vă povestesc despre cu totul altceva, m-am gândit că ar fi mai potrivit să fac un scurt review unui produs recent intrat în rutina de îngrijire a tenului meu, dar care a dat rezultate încă de la prima utilizare, ăsta fiind și motivul pentru care l-am ales ca protagonistul acestei postări.

N-am putut să țin doar pentru mine descoperirea cu pricina pentru că mă gândesc că poate mai am tovarăși de suferință cărora le-ar fi de folos.

Ei bine, produsul despre care eram nerăbdătoare să vă scriu este gelul anti-pickel de la Balea.

21935428_1979857575628914_890043406_n

Ce este de fapt acest produs? Este un gel cu conținut ridicat de Acid acetilsalicilic care are rolul de a îngheța coșurile, de a le stopa evoluția.

Coșuri am avut și în perioada adolescenței când reprezentau ceva absolut normal, pe atunci nici nu erau ceva de speriat, însă de aproximativ un an de zile mă confrunt cu o acnee severă aș zice eu, care are și ceva perioade de acalmie dar cu momente când revine (bănuiesc eu că pe fond stres).

Am descoperit acest gel absolut întâmplător, se afla în coșul cu reduceri al celor de la DM și l-am cumpărat sub un impuls de moment, gândindu-mă că în cazul în care nu-mi face bine sau nu văd rezultate după folosire, nu îmi pare rău de el pentru că a costat o nimica toată!

Dar ce credeți? Rezultatele s-au văzut chiar de la prima aplicare.

În mod normal acest produs se aplică local, direct pe coș. Eu având tenul aproape un dezastru mi l-am aplicat pe toată fața și am rămas plăcut surprinsă să constat a doua zi că porii îmi erau vizibil micșorați, tenul mai luminos și mai matifiat, iar coșulețele oprite din evoluție (ba chiar băteau în retragere).

Folosesc în continuare acest gel anti-pickel de la Balea ori de câte ori simt că începe să lucreze pe sub piele vreun monstruleț și am toată baza în el că mă va scăpa de acesta!

Recipientul dispune de un aplicator ascuțit care face dozarea foarte simplă, de mai mare dragul să-l folosesc.

21984037_1979857565628915_673202918_n

Ba chiar ajută mult pe cei care vor să îl aplice strict pe coșuri deoarece cu ajutorul acestui vârf eliberează o cantitate mică de produs pe care o masează local tot cu acesta, toată operațiunea producându-se în condiții de maximă igienă!

De menționat faptul că a doua zi produsul se va vedea pe față ca o peliculă transparentă, se ia ca un strat subțire de piele, nu vă îngrijorați, nu vă transformați, e doar gelul care și-a făcut treaba iar acum se cere îndepărtat, pentru aceasta fiind suficient să vă spălați bine cu apă.

Pe zi ce trece mă conving tot mai mult de calitatea produselor Balea și faptul că n-a fost nici măcar unul care să mă dezamăgească mă îndeamnă să mai încerc și altele pentru că nu se știe niciodată ce mai descopăr sau ce surpriză voi mai avea din partea lor!

Voi ați încercat acest produs? Dacă da, cum vi s-a părut? Dacă nu, vă tentează?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Balea anti-pickel gel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.