Batiste Oil Mist

Bună, fetelor!

Astăzi vreau să vă povestesc despre un produs pe care l-am descoperit de curând și care m-a fascinat de-a dreptul. De data aceasta n-a mai fost nevoie să consum tot recipientul, deoarece mi-am creat o impresie despre acesta după doar patru utilizări.

Nu vă mai țin în suspans, Batiste Oil Mist este produsul despre care ardeam de nerăbdare să scriu pe blog:

21371381_1375546655884095_6522587660490085483_n.jpg

Brand-ul Batiste îl asociam până mai ieri cu gama de șampoane uscate pe care o folosesc încă de acum câțiva ani de zile (practic de când am descoperit-o) și care m-a făcut să-i rămân fidelă prin calitate dar și prin faptul că au diversificat atât de mult gama încât nu m-am putut abține să nu încerc tot ce apare nou, dovadă stând cea mai recentă postare de pe contul meu de Instagram.

De altfel, v-am scris de-a lungul timpului despre experiența de testare a șampoanelor uscate Batiste aici și aici.

După ce și-au câștigat detașat un loc fruntaș în industria sampoanelor uscate, mă gândesc că s-a dorit și crearea unui fel de balsam uscat (ca tacâmul să fie complet) astfel cred eu că a apărut noul Batiste Oil Mist.

Ce este Batiste Oil Mist? Este un amestec de uleiuri prețioase de Inca Inchi și Abyssinian conceput sub formă de spray, având o formulă aparent ușoară dar foarte benefică părului prin faptul că o simplă aplicare îl lasă suplu, mătăsos, hidratat și strălucitor.

Și mai minunat este că părul beneficiază de toate acestea fără a se simți gras sau îngreunat! Batiste Oil Mist se absoarbe instantaneu și îi conferă finish-ul acela de păr proaspăt aranjat la salon!

Îmi place maxim acest produs pentru că are o formulă suficient de ușoară încât să nu îmi îngrașe părul, dar suficient de concentrată încât să reprezinte salvarea mea atunci când vârfurile mi-o iau razna și îmi stau zburlite în toate direcțiile!

Mai mult decât atât, miroase delicios și mirosul persistă în păr ore bune după aplicare.

De multă vreme îmi doream un astfel de produs pentru părul meu, mai ales că îl am foarte lung și necesită o îngrijire aparte îndeosebi în zona vârfurilor care au adesea tendința de a se despica.

Batiste Oil Mist este tot ce mi-aș fi putut dori vreodată în materie de produse pentru îngrijirea părului, drept pentru care după ce am văzut cât este de bun, am dat fuga în Sensiblu și mi-am mai achiziționat încă unul, mai ales că în luna septembrie acest produs face subiectul unei promoții în cadrul căreia îl puteți cumpăra cu o reducere de 20 lei!

Eu zic că merită să vă faceți provizii din acest produs pentru că este absolut demențial, cea mai tare invenție ever în opinia mea! E ceva unic și de aceea v-il recomand cu toată încrederea, indiferent de tipul părului dvs.

P.S.: Dat fiind faptul că este relativ nou pe piața din România, l-a mai folosit cineva? Și dacă da, cum vi se pare? Sunteți la fel de entuziasmate ca și mine?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.