Roberto Cavalli Paradiso EDP

Roberto Cavalli Paradiso EDP

De-a lungul timpului mi-am dat seama că în ceea ce mă privește, parfumul pe care aleg să îl folosesc chiar reprezintă o amprentă personală. Și la drept vorbind, de câte ori îmi doresc să încerc ceva nou, parfumurile parcă mă cheamă. Este ca și cum ar exista un soi de telepatie între mine și parfumurile potrivite mie. Asta deoarece nu îmi ia foarte mult timp să mă decid asupra lor. Și de regulă, după ce le studiez sticlele și denumirile, cel pe care am pus mâna este și cel pe care îl achiziționez. E destul de ciudată chestia asta, dar mi se întâmplă de fiecare dată. Dar zic să intru direct în miezul problemei și să vă povestesc despre cea care va face obiectul acestui articol. Apa de parfum după care am întins mâna cel mai des vara aceasta a fost Roberto Cavalli Paradiso EDP.

Aș putea spune că pe parcursul anilor de blogging postările despre care am scris cu cel mai mare entuziasm au avut ca subiect parfumurile. În special cele despre care pe mine m-au cucerit de-a lungul timpului. Și spun asta deoarece de când mă știu sunt foarte pretențioasă la acest capitol și aleg cu mare grijă ”ce pun pe mine”.

Roberto Cavalli Paradiso EDP

Eram în căutarea unei ape de parfum de vară și ceea ce m-a făcut să o aleg pe aceasta (înainte chiar de a o mirosi) a fost aspectul ambalajului. Nuanțele acestuia mă trimit direct cu gândul la o plajă îndepărtată. O plajă cu palmieri și lagună albastră, apus de soare și-un pahar de pina colada în mână.

Aș putea spune despre această apă de parfum că este una floral-lemnoasă. Dar ca să vă puteți face o părere despre cum miroase Roberto Cavalli Paradiso EDP, vă detaliez mai jos compoziția acesteia:

  • note de vârf – mandarină, citrice, bergamotă;
  • note de mijloc – iasomie;
  • note de bază – chiparos, laur, pin.

20170415_175107.jpg

Deși este o apă de parfum potrivită anotimpului estival, Roberto Cavalli Paradiso EDP este opulentă, luxuriantă, senzuală și incitantă. Pe pH-ul meu se adaptează foarte frumos și persistă foarte bine pe parcursul întregii zile, menținându-și totodată intensitatea.

Este o apă de parfum aparte, mă face să mă simt dorită, îmi crește stima de sine și mă face să mă simt bine în pielea mea. Este foarte bine concepută, rafinată și pot spune că mă reprezintă în totalitate.

Forma sticlei este, de asemeni, foarte atrăgătoare, atât ea cât și capacul acesteia au multiple tăieturi precum un diamant. Iar razele soarelui care se scaldă în aceasta o fac atractivă și îmbietoare.

Concluzii

Deși nu țineam cont de acest aspect, acum pot spune că mi-am găsit parfumul preferat de vară. Roberto Cavalli Paradiso EDP este întruchiparea lui. Îmi place foarte mult și va rămâne pe lista mea de cumpărături.

Dacă am reușit să vă tentez cu acesta, aflați că este disponibil în majoritatea parfumeriilor precum Douglas sau Sephora.

Cine l-a mai folosit? Este pe gustul vostru?



20 thoughts on “Roberto Cavalli Paradiso EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.