Loțiune și gel pentru igienă intimă LACTACYD

Hello, ladies!

Am mai vorbit de-a lungul timpului despre igiena intimă și o voi face în continuare ori de câte ori am o recomandare pentru voi. Știți că este un subiect mai delicat, dar în niciun caz nu este de ocolit.

Pe parcursul anilor am folosit diverse geluri pentru igiena intimă, mai scumpe sau mai ieftine, aparținând diferitelor brand-uri de pe piață. Fiecare în parte m-a satisfăcut la momentul respectiv, însă de câteva luni de zile folosesc numai produsele despre care vă povestesc astăzi: fie loțiunea, fie gelul pentru igienă intimă de la LACTACYD.

Dar să vă scriu câteva vorbe despre fiecare în parte.

Prima pe care am încercat-o a fost loțiunea pentru igienă intimă LACTACYD:

20170418_124918.jpg

Am găsit această loțiune pentru igienă intimă la ofertă, 1+ 50% OFF din al doilea produs cumpărat și nu am stat prea mult pe gânduri. Două astfel de recipiente mi-au ajuns toată primăvara.

Această loțiune are un miros plăcut, discret, o textură fină și satinată, face spumă atât cât trebuie, curăță foarte bine zona și conferă o senzație de confort.

Apoi, mulțumită fiind de primul produs, dar tentată să mai încerc și altceva de la acest brand, mi-am cumpărat și gelul pentru igienă intimă LACTACYD Fresh:

20668577_1834877429872794_1321619773_n.jpg

Acest gel este transparent (nu are textura ușor translucidă precum loțiunea), miroase a proaspăt, face spumă suficientă cât să curețe foarte bine zona și îi conferă o senzație… mentolată! Nu înțeapă, se simte fresh preț de câteva momente.

De ce mi se par foarte ok aceste două produse? Ei bine, pentru că datorită acidului lactic din compoziția acestora loțiunea și gelul pentru igiena intimă de la LACTACYD par să fie ceea ce am eu nevoie în momentul de față. Mai mult decât atât, în ciuda prețului, mi se pare că se consumă destul de greu, fiind necesară o cantitate foarte mică pentru a vă face treaba.

Atât loțiunea cât și gelul au acțiune emolientă demonstrată clinic, mențin echilibrul natural al zonei intime și sunt testate dermatologic, așa că vi le puteți lua fără nicio grijă.

Se găsesc de cumpărat atât în farmacii, cât și în hypermarket-uri, prețurile sunt cam aceleași peste tot, însă eu vi le recomand cu toată încrederea!

Am văzut că mai este disponibilă și o variantă cu roz bombon pe care scria ”Sensitive”, însă pe aceea n-am cumpărat-o pentru că cel puțin în acest moment nu este cazul.

A mai încercat cineva aceste două produse de la LACTACYD? Vă plac? Suneți mulțumite de ele?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.