Iluminator pentru față și corp de la Dermacol

Hei, fetelor, astăzi am pregătit pentru voi review-ul unui produs recent achiziționat și încercat de mine, iluminatorul pentru față și corp de la Dermacol.

Vă scriam mai demult că în afară de deja faimosul fond de ten cu acoperire camuflaj, cei de la Dermacol au o gamă foarte variată de produse de make-up și chiar vă povestisem experiența de testare a creionului pentru conturarea sprâncenelor, articol pe care îl puteți citi aici.

Și cum rămăsesem fără iluminator și fiindu-mi dor s-aduc câteva tușe luminoase tenului meu, mi-am comandat acest produs fiind de altfel foarte curioasă să îl încerc. Cea mai mare varietate de produse aparținând acestui brand am găsit-o pe elefant.ro la prețuri destul de accesibile.

Iluminatorul pentru față și corp de la Dermacol arată astfel:

20170614_113111.jpg

Ambalajul acestui iluminator este unul ușor luxuriant, confecționat dintr-un plastic de calitate conturat cu auriu pe margini și cu capacul transparent, astfel că îi puteți vedea nuanța reală prin acesta.

Iluminatorul pentru față și corp de la Dermacol nu este 2 în 1 așa cum ați putea crede, ci are două nuanțe, una ușor rozalie pentru față și una albă pentru corp:

20170614_113312.jpg

Cel roz deschis este într-o cantitate mai mare, ușor bombat și sidefat, cel alb este mat și sunt delimitate între ele:

20170614_113427

Sunt convinsă că deja știți cum și în ce scopuri se folosește iluminatorul pentru față, însă poate vă întrebați la ce ajută cel pentru corp. Ei bine, puteți aplica un strat subțire de iluminator pentru corp cu ajutorul unei pensule evantai în zona claviculelor pentru a vă sculpta frumos silueta, dar și în zona superioară a decolteului pentru a-i conferi senzația de volum, de sâni mai plini, mai voluptoși.

Ce părere am eu despre iluminatorul pentru față și corp de la Dermacol? Well, nu una foarte bună și să vă spun de ce: mi se pare foarte dur, nu prea reușesc să iau suficient produs pe pensulă, astfel că ar trebui să îl aplic în mod repetat de vreo 20 de ori ca să se cunoască totuși ceva. Chiar dacă are niște irizații foarte faine, mă stresează să îl folosesc și cred că voi apela la el doar atunci când simt nevoia să ma machiez foarte discret.

La un moment dat m-am gândit că poate ar fi de vină pensula folosită de mine, însă este una de calitate, de la Real Techniques, așa că înclin să cred că nu acesta ar fi motivul care face dificilă aplicarea…

Totodată, mă gândesc că poate acesta este doar un caz singular, poate am nimerit eu un produs din vreun lot ”cu probleme”, în sensul acesta mi-ar fi de mare ajutor părerile celor care au încercat acest produs, așa că lăsați-mi în comentarii.

Una peste alta, acest mic eșec nu mă împiedică să mai încerc și alte produse Dermacol pe viitor, mai ales că am fost foarte încântată de creionul pentru conturarea sprâncenelor.

Chiar sunt curioasă, cine a mai folosit acest produs? Ați fost mulțumite de el?
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.