Pilă pentru unghii de la Melkior

Calde salutări vă transmit, dragile mele!

Mă gândeam astăzi cât de mult ne folosim mâinile pentru absolut toate activitățile pe care le întreprindem în viața noastră de zi cu zi și mă întrebam dacă le acordăm atenția pe care acestea o merită… Și uite așa mi-a venit și ideea postării de astăzi.

Un aspect important în ceea ce privește îngrijirea mâinilor este hidratarea lor: ar fi indicat să ne aplicăm un strat subțire de cremă de mâini după fiecare contact cu apa, pentru a le preveni uscarea și a le menține hidratarea optimă.

Dar nici unghiile nu trebuie neglijate și aici problematica se bifurcă, existând două categorii de femei: cele care își fac manichiura la salon și cele care și-o fac singure, acasă.

Eu de când mă știu m-am îngrijit singură de unghiile mele, exceptând puținele cazuri în care am apelat la manichiura în gel, însă cum cea din urmă a început să mi se pară tot mai costisitoare, am ales să folosesc un tratament de la Melkior (despre care v-am povestit aici) cu ajutorul căruia să îmi cresc și să îmi întrețin unghiile naturale.

Și dacă acelui tratament i-am dedicat deja o postare, astăzi vreau să vă arăt și cu ce îmi modelez și întrețin forma unghiilor: pila pentru unghii, cu două fețe, de la Melkior.

20170608_124827.jpg

De-a lungul timpului am încercat mai multe tipuri de pile pentru unghii de la Melkior, însă cel mai bine mi s-a potrivit aceasta cu asperități 180/180, pe suport de lemn.

Ce îmi place foarte mult la această pilă pentru unghii este faptul că e ușoară, se manevrează cu foarte mare ușurință și se uzează foarte greu, eu pe cea din imagine am achiziționat-o recent pentru a o avea mereu în geantă, însă mai am una identică de acum aproximativ 6 luni de zile pe care o folosesc și în prezent pentru că încă nu e ”forjată” de tot.

Eu vă sfătuiesc să înlocuiți clasicele pile pentru unghii care se găsesc de cumpărat pe la mai toate magazinele de cartier și să optați pentru o astfel de pilă deoarece cu ajutorul acesteia veți obține cele mai bune rezultate, mai ales că prețul lor este cam același!

Și mai am încă o recomandare de făcut: cutia pentru pila de unghii tot de la Melkior, un obiect care mie mi se pare una dintre cele mai bune invenții ever, pentru că sinceră să fiu, până să o descopăr îmi țineam pila de unghii băgată ca atare în portfard și pe lângă faptul că îmi cam zgâria celelalte produse din el, mă și ”agățam” frecvent în ea ori de câte ori căutam câte ceva în acesta.

Cutia pentru pila pentru unghii de la Melkior arată ca așa:

20170608_124905.jpg

Este confecționată dintr-un plastic de calitate și se potrivește de minune, fiind special concepută pentru pilele lor de unghii.

Priviți cât de elegant arată:

20170608_124940.jpg

Ce aș putea să vă mai spun este că această cutie pentru pilă este disponibilă în două nuanțe: acest alb semi-transparent și roz-fucsia, așa că alegeți-o pe cea care vă încântă privirea, sau de ce nu, pe amândouă! 🙂

Cine mai folosește pilele pentru unghii de la Melkior? Vă plac? Dar despre cutia pentru pilă ce părere aveți? Așa-i că e interesantă?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Pilă pentru unghii de la Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.