Creion pentru sprâncene Dermacol

Bine ați revenit pe blogul meu!

Sunt convinsă că sunteți la curent cu toată vâlva care se face în jurul celui mai nou brand de produse de make-up apărut la noi în țară numit Dermacol și dacă la început acest brand era celebru în principiu datorită fondului lor de ten cu o putere foarte mare de acoperire (ce camuflează perfect chiar și tatuajele), iată că gama lor cuprinde mult mai multe produse, și nu doar de machiaj, ci și de îngrijire corporală.

Cele mai accesibile prețuri ale produselor Dermacol le-am găsit pe site-ul elefant.ro și primul produs al acestei mărci pe care l-am achiziționat și încercat este creionul pentru sprâncene.

20170516_101554.jpg

 

Creionul pentru sprâncene de la Dermacol este disponibil în mai multe nuanțe și recunosc că pe a mea am cam ales-o ”la ghici”, însă când am intrat în posesia lui și l-am utilizat am rămas impresionată de cât de bine mi se potrivește!

Eu îl am în nuanța 02 și de ani de zile de când îmi stilizez sprâncenele nu am găsit un creion care să fie atât de potrivit ca nuanță. Practic, este fix ceea ce aveam eu nevoie pentru ca sprâncenele mele să arate cu adevărat natural.

20170516_101643.jpg

 

Și nu doar nuanța mă încântă, ci și textura acestuia ușor cremoasă care mă ajută să scurtez mult timpul de stilizare al sprâncenelor, practic în mai puțin de două minute ”le-am rezolvat” pe amândouă.

Desigur, capacul are în dotare și o periuță ce ajută mult procesul de aplicare al creionului pentru sprâncene, având rolul de a le conferi un aspect cât mai natural, îndepărtând totodată surplusul de produs de pe a-locuri.

Rezultatul îl puteți vedea în imaginea de mai jos:

18557508_1741331069227431_6389539758808836527_n

Singurul aspect ușor deranjant pe care l-am observat la acest produs este acela că necesită ascuțire înainte de fiecare utilizare, fapt ce duce la consumarea mai rapidă a acestuia comparativ cu restul creioanelor pentru sprâncene folosite de mine până în prezent, dar una peste alta, dezavantajul acesta pălește în fața celorlalte motive pentru care îl ador și datorită cărora voi continua să îl folosesc.

Asta chiar să fie ultima problemă, mai ales că nici nu e scump, am plătit doar 9 lei pentru acesta, așa că se merită să îmi fac provizii, raportul calitate-preț fiind mai mult decât excelent!

Voi ați folosit acest creion pentru sprâncene? Ce alte produse Dermacol ați încercat? Cum vi s-au părut?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Creion pentru sprâncene Dermacol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.