Gama Tea Tree de la XPEL HAIR CARE

Hello, gorgeous!

Vă arătam săptămâna trecută pe contul meu de Instagram o fotografie care conținea cele mai recente produse intrate în rutina de îngrijire a tenului meu, despre aceasta este vorba și vă promiteam atunci că voi reveni cât de curând cu review-ul acestei game și pe blog, așa că iată:

20170520_095044.jpg

Gama aceasta pentru îngrijirea feței cu extract de arbore de ceai (tea tree) aparține unei firme englezești numite XPEL HAIR CARE despre care nu am prea găsit informații pe internet, însă acest aspect nu m-a oprit din a o achiziona deoarece sunt la curent cu beneficiile extractului de arbore de ceai asupra tenului.

Această gamă este alcătuită din trei produse: ulei esențial din arbore de ceai, scrub facial și șervețele demachiante.

Dar să le iau pe rând și să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte.

Uleiul esențial din arbore de ceai XPEL HAIR CARE:

20170520_095252.jpg

Încă din cele mai vechi timpuri uleiul din arbore de ceai are multiple întrebuințări, fiind cunoscut ca un dezinfectant puternic, neotrăvitor și blând cu pielea. Acesta are proprietăți antiseptice datorită cărora poate vindeca răni, ucide virusuri, ciuperci și bacterii.

Acest ulei tratează de asemeni și afecțiuni precum psoriazisul, varicela, acneea, furunculii, diverse iritații, herpes, înțepăturile de insecte, infecții micotice (precum candida, ciuperca piciorului), afte bucale, mătreață, ș.a.

Uleiul din arbore de ceai poate fi folosit atât în stare pură cât și diluat, amestecat în diverse proporții cu apă sau cu alte uleiuri.

Eu am ales să îl folosesc în stare pură: picur ulei pe o dischetă demachiantă și îmi șterg toată fața cu aceasta în fiecare seară, iar dimineața orice tentativă de coș/iritație este anihilată și în curs de vindecare.

Atenție: uleiul din arbore de ceai este foarte mentolat și mirosul este pe măsură (foarte înțepător), emană niște vapori din pricina cărora vă pot ustura ochii, de aceea vă recomand să îl folosiți diluat dacă vă știți sensibile la astfel de produse.

Scrub-ul facial Tea Tree XPEL HAIR CARE:

20170520_095156-1.jpg

Scrub-ul facial este păstos, are o nuanță deschisă de verde, miroase discret a arbore de ceai și are în compoziție mici particule abrazive, blânde cu pielea, fiind conceput pentru utilizare zilnică.

Mie deja mi-a intrat în reflex, în fiecare dimineață după ce mă spăl pe dinți și pe față îmi aplic și acest scrub și-l masez ușor pe ten preț de câteva minute, apoi clătesc foarte bine cu apă. Se îndepărtează ușor de pe ten și lasă pielea curată și catifelată la atingere.

Șervețelele demachiante Tea Tree XPEL HAIR CARE:

20170429_095320.jpg

În ciuda așteptărilor, chiar și aceste șervețele demachiante sunt bine impregnate cu extract de arbore de ceai, miros discret și sunt ușor mentolate, așa că nu comiteți imprudența de a le folosi în alte zone decât pe față.

Nu prea obișnuiam să folosesc șervețele demachiante decât când era neapărată nevoie ori când mergeam machiată la solar și era absolut necesar să-mi îndepărtez toate impuritățile de pe ten, numai că de când le-am descoperit pe acestea s-au cam schimbat datele problemei în sensul în care demachiantul meu a cam trecut pe planul doi.

Sinceră să fiu, nu am crezut niciodată că un șervețel demachiant mă poate ajuta să-mi îndepărtez machiajul atât de eficient: cu doar două astfel de șervețele și în mai puțin de 2-3 minute toată procedura e gata și ghiciți ce! Îndepărtează foarte bine chiar și mascara, fără să-mi rupă sau să-mi agreseze genele în vreun fel.

Sunt extrem de mulțumită de această gamă cu extract de arbore de ceai de la XPEL HAIR CARE, are o imensă bilă albă de la mine tocmai pentru că nu mi-a afectat deloc tenul meu deja sensibil, așa că din experiență o pot recomanda cu mare încredere tuturor!

Și în cazul în care vă tentează și pe voi, să știți că vă puteți achiziționa aceste produse la prețuri de toată jena de pe site-ul elefant.ro.

Ați încercat produsele acestea? Dar uleiul din arbore de ceai?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Gama Tea Tree de la XPEL HAIR CARE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.