Apă de toaletă One – Calvin Klein

Hello, ladies!

Pentru astăzi am ales să vă scriu din nou despre parfumuri, cele care mă urmăriți cunoașteți deja părerea mea vis-a-vis de ele, iar pentru celelalte vă voi rezuma opinia mea cu privire la acestea: ce am învățat eu de-a lungul timpului în ceea ce privește acest subiect este că trebuie să folosim parfumuri potrivite fiecărui anotimp în parte, astfel că dacă toamna-iarna ne este permis să ne parfumăm cu miresme puternice, dulci, primăvara-vara ar trebui să schimbăm macazul spre cele mai cuminți, fresh ori florale.

Eu îmi fac mea culpa și recunosc că nu mereu respect această regulă, pentru că fiind pretențioasă din fire nu am decât câteva parfumuri preferate (destul de puternice, în acord cu personalitatea mea) și pe acelea le folosesc pe tot parcursul anului, însă cu moderație anotimpurile calde tocmai pentru a nu fi deranjante pentru cei din jur.

Există totuși și momente în care simt nevoia să folosesc un parfum mai fresh, iar cea care face subiectul postării de astăzi și, de altfel, cea mai recent intrată în colecția mea este apa de toaletă One de la Calvin Klein.

18493107_1734671663226705_171737575_o.jpg

Care sunt momentele în care întind mâna după apa de toaletă One de la Calvin Klein? Ei bine, nu se întâmplă foarte des, însă atunci când mă îmbrac sport și uneori casual simt nevoia să-mi învălui trupul într-o mireasmă fresh-marină.

Această apă de toaletă a fost considerată a fi unisex încă de la momentul lansării sale, tocmai daorită compoziției acesteia:

  • Note de vârf: papaya, mandarină, tonuri verzi, lămâie, cardamon, bergamotă, ananas;
  • Note de mijloc: violetă, lăcrămioare, nucșoară, iasomie, trandafir, rădăcină de iris;
  • Note de bază: lemn de santal, mosc, mușchi de stejar, chihlimbar, cedru.

După cum puteți observa, apa de toaletă One de la Calvin Klein reunește o serie de accente citrice explozive cu un buchet impresionant de tonuri verzi amestecat cu fructe delicioase.

Chiar dacă a fost lansată acum mai bine de 20 de ani (în 1994) apa de toaletă One de la Calvin Klein încă se bucură de popularitate atât în rândul femeilor cât și al bărbaților, deoarece aceasta având propria ei personalitate anulează diferența dintre feminin și masculin, încântând deopotrivă simțurile ambelor sexe.

În opinia mea, acesta este genul de parfum care te duce cu gândul direct la mare!

Sunt foarte încântată de apa de toaletă One de la Calvin Klein pentru că deși reprezintă un amestec complex de miresme, rămâne totuși agreabil.

Voi ați folosit această apă de toaletă? V-a plăcut? ce alte parfumuri fresh, interesante mai cunoașteți?
Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Apă de toaletă One – Calvin Klein”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.