Fond de ten City Radiance – Bourjois Paris

Hei, fetelor!

După o testare temeinică (până la epuizarea conținutului recipientului) m-am gândit să împărtășesc cu voi experința mea de testare a fondului de ten City Radiance de la Bourjois Paris, nuanța 03 – Light Beige.

20170317_163836.jpg

L-am achiziționat din dorința de a mai schimba ceva în ceea ce privește rutina de make-up a tenului meu, dar și deoarece am citit numai review-uri pozitive la adresa acestuia.

Fondul de ten City Radiance de la Bourjois Paris vine ambalat într-un recipient din plastic cu o formă destul de plată și cu un aplicator ascuțit, pentru eliberarea produsului fiind necesară o ușoară apăsare pe acesta.

20170317_163920.jpg

Ce părere mi-am făcut despre acest produs? În ciuda review-urilor favorabile acestuia, în ceea ce mă privește nu m-a ajutat prea mult… Acoperirea acestui fond de ten mi se pare mică spre medie (acele mici pete post-acneice cu care încă mă mai confrunt se puteau observa și după aplicarea acestuia), mi-a migrat de pe ten chiar la scurt timp după aplicare (chestiune de 2-3 ore), mi s-a strâns în liniile fine, mi s-a făcut precum făina în zona T (care în cazul meu este destul de uscată), iar peste zi mi-a și oxidat, s-a mai închis la culoare și bătea ușor spre portocaliu, deși inițial nuanța aleasă de mine părea să mi se potrivească. Așadar, la finalul zilei fața mea era comparabilă cu cea a unui dalmațian.

Singurul aspect interesant la fondul de ten City Radiance de la Bourjois Paris mi s-a părut luminozitatea (aș forța puțin și-aș zice chiar sideful) pe care o (îl) conferă tenului imediat după aplicare (în cazul meu efectul nu a durat foarte mult și deși inițial părea să că are o textură ușor satinată, peste aprox o oră deja se matifiase), efect pe care-l puteți observa în imaginea de mai jos:

20170317_164001.jpg

Am ”tras” de el până l-am consumat, însă nu am fost mulțumită de el indiferent peste ce bază l-am aplicat, așa că m-am întors la fondul meu de ten preferat de la Bourjois Paris, Healthy Mix, despre care v-am povestit aici.

Desigur, acesta este un caz singular, în cazul vostru poate să ”funcționeze” foarte bine, asta deoarece depinde foarte mult de tipul tenului fiecăreia dintre voi și de nevoile acestuia.

Voi ați folosit fondul de ten City Radiance de la Bourjois Paris? Cum vi s-a părut? Ați fost mulțumite de el?
Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Fond de ten City Radiance – Bourjois Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.