Gomaj de față – Scrubby

Vă transmit calde salutări și mă bucur că ați revenit pe blogul meu!

Mi-am dorit ca postarea de astăzi să îi fie dedicată celui mai recent produs intrat în rutina de îngrijire a tenului meu deoarece nu mai puteam amâna exprimarea încântării cu privire la acesta. 🙂

Despre îngrijirea feței am scris deseori, fie împărtășind cu voi micile mele trucuri de înfrumusețare, fie povestind experiențele de testare a produselor care au trecut prin rutina mea, însă de data aceasta scriu cu un entuziasm mai mare decât de obicei, deoarece pot spune că în sfârșit am găsit produsul de care tenul meu avea nevoie: gomajul de față Scrubby!

18472606_1734672046560000_33465376_o.jpg

Scrubby este un produs destinat îngrijirii feței, cu rol în îndepărtarea reziduurilor și în exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii.

Gomajul de față Scrubby este testat dermatologic și creat din patru ingrediente 100% naturale, după cum urmează:

  • ulei de migdale dulci
  • zahăr brun
  • semințe de căpșune
  • pudră de flori de hibiscus

Produsul arată așa:

18452225_1734672026560002_1098684189_o.jpg

Recipientul este micuț, are 40 ml, însă cantitatea este dozată inteligent și stabilită astfel încât să elimine din discuție eventuala risipă, deoarece produsul are o consistență foarte bună și ajunge pentru destul de mult timp. Astfel, dacă produsul ar fi fost disponibil într-o cantitate mai mare, ați fi riscat să vă expire înainte de a-l fi consumat în totalitate.

Practic, uleiul de migdale dulci din compoziție ajută la deplasarea particulelor abrazive pe suprafața tenului, așa încât nu este necesară aplicarea unei cantități prea mari de produs: cât luați pe buricul degetului din borcănel vă va fi suficient pentru a vă curăța întreaga față.

Cam aceasta este consistența produsului:

18471969_1734692199891318_812760483_o

Experiența mea:

Când am plasat comanda pe internet mă așteptam ca produsul să miroasă intens a căpșune și chiar am afirmat în glumă că am impresia că n-o să mai apuce să ajungă pe față deoarece îmi va veni să-l mănânc. Nu a fost deloc așa: mirosul acestui gomaj este unul foarte natural, de semințe de plante.

Înainte de a-mi aplica gomajul pe față îi fac tenului meu o baie de aburi pentru a-mi deschide porii, după care iau produs din borcănel și îmi aplic pe ten plimbându-l cu mișcări circulare pe toată suprafața acestuia preț de câteva minute.

Să nu vă speriați, însă vă veți face roz la față din cauza semințelor de căpșune, dar vă veți reveni la normal după ce veți îndepărta produsul clătind cu apă rece din abundență pentru a vă închide porii.

Bun! Până aici nimic ieșit din comun, ați putea spune… Și totuși, de ce sunt eu așa de încântată de Scrubby? Pentru că pe lângă faptul că îi oferă tenului meu exfolierea blândă și optimă pe care de mult o căutam, uleiul de midale dulci din compoziție îmi hidratează tenul în profunzime și îl lasă incredibil de catifelat la atingere.

După folosirea gomajului de față Scrubby îmi simt tenul ca de bebeluș: arată și se simte mult mai curat și mai hidratat, aspecte pe care în mod normal le-aș fi obținut în urma utilizării a 2-3 produse pentru îngrijirea feței.

Dacă ce v-am spus până acum vă sună tentant, aflați că vă puteți achiziționa produsul de aici la un preț destul de accesibil pentru calitatea superioară a produsului – doar 20 lei.

De altfel, puteți fi la curent cu toate noutățile celor de la Jolie Cosmetics accesând pagina lor de Facebook aici.

Eu mă bucur tare mult că în sfârșit am descoperit un brand de cosmetice 100% naturale și la prețuri pentru orice buzunar! Chiar acum voi arunca o privire pe site ca să văd ce altceva aș mai putea testa de la ei pentru că m-am convins de calitatea poduselor acestora! <3

Voi ați încercat vreun produs marca Jolie Cosmetics?
Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Gomaj de față – Scrubby”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.