Spray pentru încălțăminte Balea

Hei, fetelor!

Aș putea spune că postarea de astăzi este în acord cu temperaturile din ce în ce mai ridicate de afară prin faptul că odată cu încălzirea vremii și glandele noastre sudoripare încep să fie mai active decât de obicei și dacă pentru zona axilelor fiecare dintre noi folosim deodorantul nostru preferat sub formă de spray, roll-on sau stick, iată că pentru zona tălpilor vin eu cu o sugestie – un produs foarte util tuturor (indiferent de sex), excelent și la un preț foarte accesibil – spray-ul pentru încălțăminte de la Balea.

17439809_1875566669391339_1460998143_n

Ce este special la acest spray este faptul că nu este un simplu deodorant menit doar să mascheze mirosul neplăcut al încălțămintei, ci are capacitatea de a o dezinfecta și de a o împrospăta. Anihilează chiar și bacteriile cauzatoare de micoze/ciuperci ale piciorului. Practic, după ce spray-ul acționează veți experimenta o plăcută senzație de răcorire, de fresh a tălpilor.

Mi s-a părut foarte interesantă reacția acestui spray cu interiorul încălțămintei, reacție pe care nu am mai întâlnit-o la niciun alt produs de genul acesta: emană în exterior un fel de fum albicios, cumva în valuri, dar nu vă mai spun nimic ci vă las să-l încercați și să vedeți voi înșivă cum stă treaba! 🙂

Îl puteți achiziționa din magazinele DM, de multe ori îl veți găsi și la reducere, oricum prețul de raft al acestuia este sub 10 lei și se consumă destul de greu, deci reprezintă o foarte bună investiție.

De curiozitate, cine a mai folosit acest produs? Ce alte spray-uri pentru încălțăminte ați folosit și cum vi s-au părut?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.