Truc pentru aplicarea ojei

Salutări, fetelor!
Despre mine știti deja că sunt total de acord cu zicala conform căreia ”mâinile sunt cartea de vizită a unei femei” și că mă preocupă acest subiect la fel de mult cum mă preocupă îngrijirea întregului corp, așa că postarea de astăzi are în centrul acesteia tot unghiuțele.

În ceea ce privește manichiura, preferințele sunt împărțite: o mare parte dintre femei preferă să scape de această grijă apelând constant la saloanele de înfrumusețare pentru servicii de manichiură în gel sau cu ojă semi-permanentă, însă mai există încă și femei care preferă să se ocupe singure de acest aspect.

Eu m-am aflat în ambele tabere, recunosc, însă după cum de la un moment dat a început să mi se pară costisitoare serviciile saloanelor, am optat pentru a-mi face manichiura singură, în intimitatea căminului meu, mai ales că am și o oareșce îndemânare, n-am chiar două mâini stângi, mă descurc destul de onorabil, aș zice.

Și totuși, atunci când o femeie alege să se îngrijească singură de manichiura ei, o problemă cu care se poate confrunta ar fi aceea a depășirii conturului unghiilor în timpul aplicării ojei sau cu alte cuvinte se poate mânji pe margini.

E adevărat că de când cu apariția creioanelor – corectoare pentru curățarea surplusului de ojă e ceva mai ușor, însă eu vreau să vă arăt ultima găselniță a chinezilor: niște dispozitive din plastic special create pentru a scăpa de această grijă.

17911130_1695714313789107_310304478_n.jpg

Aceste dispozitive sunt pe marimi, numerotate de la 1 la 10, sunt confecționate dintr-un plastic semi-dur și se poziționează în jurul unghiei, ca în imaginea de mai jos:

17918537_1695714310455774_1237147099_n.jpg

Și iată cum aplicarea ojei devine mult mai ușoară și mult mai distractivă! Eu sunt foarte încântată de ele deoarece îmi scurtează mult timpul de aplicare a ojei!

Dispozitivele au durată de viață lungă pentru că se curăță foarte ușor cu o dischetă demachiantă îmbibată în dizolvant pentru lacul de unghii, astfel că le puteți refolosi la nesfârșit până când vor ceda și eventual se vor rupe sau vor pocni, însă la cât sunt de ieftine (aprox. 4 lei setul de 20 buc) chiar merită investiția!

Deci, cum vi se pare această invenție? Așa-i că-i utilă? Cine le mai are?

 



2 thoughts on “Truc pentru aplicarea ojei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.