Experiența SiliSponge – testarea ”burețelului” din silicon

Astăzi mi-am propus să vorbesc despre aplicarea produselor cremoase cu SiliSponge a.k.a. ”burețelul” din silicon. Probabil că o bună parte dintre voi sunteți deja la curent cu cel mai recent trend în materie de make-up. Pentru acelea dintre voi care auziți pentru prima dată despre așa ceva, vă voi împărtăși pe scurt experiența mea.

Așadar, iată cum arată ”burețelul” meu din silicon, faimosul SiliSponge. Acum mi-a venit în minte ideea că în imaginea de mai jos acesta arată ca o picătură mare de apă.

SiliSpongeSiliSponge este confecționat dintr-un silicon extrem de fin la atingere, având muchiile perfect rotunjite. Este foarte flexibil astfel că îl puteți îndoi așa încât să ajungeți cu el chiar și în zonele greu accesibile. O astfel de zonă ar fi lateralele nasului, spre exemplu.

Avantajele utilizării unui SiliSponge

De ce este avantajoasă utilizarea unui ”burețel” din silicon? Pentru că tocmai datorită texturii sale acesta nu absoarbe deloc produs. Astfel, întreaga cantitate de fond de ten/corector/anticearcăn aplicată pe acesta se transferă pe față.

Încă de la prima utilizare a lui SiliSponge am putut observa cât de bine ”așterne” produsele cremoase pe față. Pentru că nu le absoarbe, le conferă o mai bună putere de acoperire decât în cazul altor aplicatoare. Din experiența mea vă pot spune că acest aspect ajută și la economisirea produsului pe care îl aplicați. Eu apelez la el ori de câte ori aleg să folosesc produse high-end pentru că-mi doresc să evit risipa.

SiliSpongeIdeea este că trebuie să aveți puțină răbdare cu ”burețelul” de silicon. Vă va fi totuși necesar un timp de acomodare cu acesta. Trecerea de la un burețel clasic/beauty blender la SiliSponge vi se poate părea ușor greoaie sau ciudată. Dar asta până când vă căpătați dexteritatea necesară, după care vă veți intra în ritm fără probleme.

Încă un plus al acestui produs îl reprezintă curățarea acestuia care e una extrem de ușoară. Îl puteți igieniza după fiecare utilizare spălându-l pur și simplu cu apă și săpun. Eu înainte de a îl folosi îl dezinfectez cu spirt și îl usuc cu un servețel cosmetic.

Ca o concluzie, personal nu știu dacă mă voi putea obișnui cu SiliSponge. Îl folosesc însă îmi ia ceva mai mult timp să-mi aplic produsele pe ten. Dar m-am convins că nu a fost inventat degeaba și că face o treabă foarte bună! Merită încercat!

Câte dintre voi ați folosit acest ”beauty gadget”? Cum vi se pare? Sunteți mulțumite de el?

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.