Beauty

Experiența SiliSponge – testarea ”burețelului” din silicon

Dragile mele,

Probabil că o bună parte dintre voi sunteți deja la curent cu cel mai recent trend în materie de make-up și anume aplicarea produselor cremoase cu SiliSponge a.k.a. ”burețelul” din silicon, iar pentru acelea dintre voi care auziți pentru prima dată despre așa ceva, vă voi împărtăși pe scurt experiența mea de testare.

Așadar, iată cum arată ”burețelul” meu din silicon, faimosul SiliSponge (acum mi-a venit în minte ideea că în imaginea de mai jos acesta arată ca o picătură mai mare de apă 😀 ):

17690625_1675558399138032_1227556292_n.jpg

SiliSponge este confecționat dintr-un silicon extrem de fin la atingere, are muchiile perfect rotunjite și este foarte flexibil, astfel că îl puteți îndoi așa încât să ajungeți cu el chiar și în cele mai incomode zone ale feței precum lateralele nasului, spre exemplu.

De ce este avantajoasă utilizarea unui ”burețel” din silicon? Pentru că tocmai datorită texturii sale acesta nu absoarbe deloc produs, astfel că întreaga cantitate de fond de ten/corector/anticearcăn aplicată pe acesta se transferă pe față.

Încă de la prima utilizare a lui SiliSponge am putut observa cât de bine ”așterne” produsele pe față și tocmai pentru că nu le absoarbe, le conferă o și mai bună putere de acoperire decât în cazul altor aplicatoare.

17619733_1675558432471362_981643965_n

Ideea este că trebuie să aveți puțină răbdare cu ”burețelul” de silicon deoarece va fi totuși necesar un timp de acomodare cu acesta. Trecerea de la un burețel clasic/beauty blender la SiliSponge vi se poate părea ușor greoaie sau ciudată, dar asta până când vă căpătați dexteritatea necesară, după care vă veți intra în ritm fără probleme.

Încă un plus al acestui produs îl reprezintă curățarea acestuia care e una extrem de ușoară: îl puteți igieniza după fiecare utilizare spălându-l pur și simplu cu apă și săpun (iar eu, înainte de a îl folosi îl dezinfectez cu spirt și îl usuc cu un servețel cosmetic).

Ca o concluzie, personal nu știu dacă mă voi putea obișnui cu SiliSponge, însă m-am convins că nu a fost inventat degeaba și că face o treabă foarte bună! Merită încercat! 🙂

Câte dintre voi ați folosit acest ”beauty gadget”? Cum vi se pare?

Follow my blog with Bloglovin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

%d blogeri au apreciat: