Planet Spa – perie pentru față

Salutări!

Dragile mele, astăzi am ales să vă vorbesc din nou (pentru a nu-știu-câta-oară) despre curățarea feței. Metode sunt destule și foarte la îndemâna oricui, chiar și eu am detaliat de-a lungul timpului câteva dintre ele, însă astăzi e despre altceva, astăzi e despre cea mai recent intrată în rutina de îngrijire a tenului meu, peria pentru față Planet Spa de la Avon.

17690435_1881736075441065_1662562724_n.jpg

Cum tenul meu a cam luat-o razna în ultima jumătate de an, am tot căutat metode de a-l ține în frâu pe cât posibil și am încercat diverse metode de a-l curăța. Însă parcă nimic nu mă mai mulțumea și am început să mă gândesc serios la achiziționarea unei perii pentru față, iar dacă în primă fază înclinam spre una electronică, până la urmă am decis să-ncerc pentru început una manuală spre a vedea dacă mă pot obișnui cu un astfel de obiect. Ideea era ca nici să nu investesc prea mulți bani într-un produs pe care poate mai apoi nu l-aș mai fi utilizat din cauza incompatibilității dintre el și tenul meu…

Și iată că în căutarea mea a apărut de nicăieri și absolut întâmplător peria pentru față Planet Spa de la Avon, pe care am achiziționat-o la reducere cu doar 9,90 lei și de care pot spune că sunt foarte încântată.

Îmi este tare simpatic design-ul acesteia: este intr-un plastic masiv, calitativ, are un mâner foarte prietenos care face peria foarte fiabilă, ușor de manevrat și e de apreciat că are și capac pentru a o feri de diversele chestii nocive tenului. Perii acesteia sunt confecționați din nylon și dacă la un prim test pe mână mi s-a părut puțin cam soft, pentru ten este perfectă, îmi oferă curățirea pe care mi-o doream.

17793100_1881736058774400_1899696760_n.jpg

Cum procedez? Îmi umezesc bine fața cu apă călduță pentru a-mi deschide porii, o săpunesc și apoi o periez ușor cu mișcări circulare pentru câteva minute, după care mă clătesc bine cu apă rece (pentru a închide și minimiza porii).

Rezultatul de după perierea feței cu acest beauty gadget este unul foarte ok din punctul meu de vedere: peria îndepărtează eficient impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii, tenul se simte mai curat și arată splendid, ca după un peeling chimic aș putea zice.

Vă recomand să folosiți această perie pentru față Planet Spa de la Avon de 2-3 ori pe săptămână dacă doriți ca tenul să vă mulțumească! 🙂

17758148_1881736068774399_1936455555_n.jpg

Cine a mai încercat această perie? Ce alte perii pentru față ați mai folosit?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.