Despre noua vopsea de păr Color Expert cu OmegaPLEX – Schwarzkopf

Hi, ladies!

Când vine vorba despre produse de beauty, îmi place să fiu mereu la curent cu tot ce apare nou pe piața de profil și în măsura în care pot, să încerc noutățile și să vă povestesc despre experiența de testare, indiferent dacă rezultatele obținute sunt pozitive sau negative.

De data aceasta am ales să vă scriu câte ceva despre cea mai recentă vopsea de păr lansată de cei de la Schwarzkopf – Color Expert cu OmegaPLEX.

Ce este OmegaPLEX?

OmegaPLEX reprezintă o tehnologie profesională creată pentru a lupta împotriva ruperii părului, ce reface micro-legăturile din interiorul firului de păr conferindu-i acestuia o culoare de lungă durată și 100% acoperire a firelor albe.

17690317_1676624019031470_1662388915_n.jpg

O cutie de vopsea de păr Color Expert OmegaPLEX conține următoarele:

  • 1 tub vopsea
  • 1 tub oxidant
  • 1 tub balsam fixator după vopsire (sigilează culoarea)
  • 1 tub balsam reîmprospătare culoare după 3 săptamâni (fortifică firele de păr)
  • 1 pereche mănuși de unică folosință
  • 1 ser anti-rupere, pentru amestecare imediată (împotriva ruperii părului)

Este prima vopsea pentru păr la care am găsit acest ser anti-rupere pentru amestecare imediată și mi se pare foarte interesant, ca să fiu sinceră.

Ce am remarcat atunci când am început amestecarea vopselei, a serului și a oxidantului a fost faptul că miroase foarte frumos și agreabil, nu are mirosul acela înțepător de amoniac pe care-l au majoritatea vopselelor de păr din comerț, aceasta fiind premisa unui vopsit plăcut și deloc deranjant pentru simțul olfactiv.

Apoi, am putut observa ce consistență bună are produsul final, rezultat în urma amestecării: vopseaua este densă, groasă, nu curge absolut deloc și s-a amestecat în mai puțin de 1 minut, s-a omogenizat foarte rapid (n-am idee dacă nu cumva aceasta se datorează serului acela despre care vă scriam mai sus…).

17554706_1674598605900678_1634995455_n.jpg

În ceea ce privește aplicarea vopselei, aceasta s-a petrecut într-un timp mult mai scurt decât de obicei, e foarte prietenoasă cu pielea capului și cu firele de păr.

Nuanța cu care am ales să o vopsesc pe mama mea este 8.0 – Blond mediu, aceasta este nuanța cu care o vopsesc de ani de zile, iar în imaginea de mai jos ”înainte – după” puteți observa de unde am plecat și unde am ajuns în urma vopsirii cu Color Expert OmegaPLEX:

17555424_1674598462567359_1802119447_n-tile.jpg

Este evident cam cât de crescut era părul înaintea vopsirii și cât de multe fire albe avea, iar după vopsire nuanța părului este perfect uniformă, cu niciun fir alb, plus că textura acestuia este vizibil reparată, îmbunătățită, iar luciul este mai mult decât vizibil.

Sunt foarte încântată de rezultatele obținute în urma vopsirii cu Color Expert OmegaPLEX și vă mărturisesc că vopsirea în intimitatea căminului cu această vopsea de păr este comparabilă cu cea de la salon, deci iată cum puteți obține rezultatele de la salonul de înfrumusețare chiar la voi acasă!

Cine a mai încercat acest produs? Cum vi s-a părut? Ați fost mulțumite de el?

P.S.: Dacă v-a convins această experiență de testare, dați fuguța in magazinele dm deoarece am văzut această vopsea pentru păr la ofertă și bănuiesc că vă doriți să vă faceți frumoase pentru Paște! 🙂

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.