Hydra Specialist – L'Oreal Paris

Bună, fetelor!
Dacă nu demult vă povesteam aici despre experiența de testare a cremei antirid Revitalift Filler [HA] varianta pentru noapte, iată că pentru astăzi v-am pregătit un review al celei mai recent intrate în rutina mea, crema de față Hydra Specialist, tot de la L’Oreal Paris.

20170316_154508.jpg

Când mi s-a consumat crema pentru față, varianta de zi, am avut o sclipire de moment în a-mi achiziționa una tot de la L’Oreal Paris și am făcut această alegere atrasă îndeosebi de specificațiile de pe ambalaj.

Ce vă pot spune despre această cremă este că are în compoziție vitamina E (anti-îmbătrânire) și vitamina B5, are o textură ușoară, lejeră, miroase foarte discret, plăcut, se absoarbe incredibil de repede în piele și nu e grasă, nu e lipicioasă, nu lasă film gras la suprafața pielii, dar în același timp menține hidratarea optimă a pielii pe parcursul întregii zile, și ce e și mai important, reprezintă o bună bază pentru machiaj.

Textura acesteia aparent aerată m-a surprins foarte plăcut și consider că este foarte potrivită tenului meu normal-mixt.

Să vă mai spun și cât sunt de încântată de ambalajul acesteia? Nu știu de ce, dar îmi plac tare mult recipientele din sticlă și care vin cu capac de protecție a produsului… Îmi inspiră un sentiment de grijă și de atenție la detalii.

Cu siguranță voi continua să o folosesc pentru că îmi place mult cum se simte tenul meu după fiecare aplicare: e mai fresh, radiant și plin de viață.

20170316_154833-1.jpg

Cine a mai folosit această cremă? Vă place? Sunteți multumite de ea?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Hydra Specialist – L'Oreal Paris”

  • Nu cred ca am folosit-o exact pe asta, ca s-au tot schimbat ambalajele de-a lungul timpului. Stiu ca era ceva cu verde, pentru ten mixt. Imi placea ca mirosea a narcise sau in orice caz, niste floricele.
    Din pacate nu ma inteleg foarte bine cu cremele L’Oréal (probabil singurele lor produse cu care nu ma impac cine stie ce), dar cel putin nu mi-au iesit gogoroi pe ten. A fost o crema hidratanta si cam atat. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.