Albirea dinților cu iWhite 2 Instant

Bine ați revenit pe blog!

Dragile mele, pentru astăzi vă propun o nouă metodă de albire a dinților, care este de fapt cea mai recentă metodă testată de către mine: gama iWhite 2 Instant, ce se găsește de cumpărat în farmaciile Sensiblu.

20170218_144420-1.jpg

Gama este alcătuită din: pastă de dinți, apă de gură și benzi pentru albirea dinților.

Eram foarte curioasă să încerc și astfel de produse pentru albirea danturii, nu mai încercasem nimic de genul până la iWhite 2 Instant și mă bucur că am avut oportunitatea de a testa această gamă deoarece, cel puțin în cazul meu a dat rezultate.

Dar să vă povestesc puțin mai detaliat despre fiecare produs în parte.

Pasta de dinți iWhite

20170218_144709.jpg

Recipientul are 75 ml, este o pastă de dinți de culoare albă, mie mi s-a părut că nu face la fel de multă spumă precum pastele de dinți obișnuite, însă tocmai datorită acestui aspect am putut să o întind și să o direcționez mai bine pe dinți. Are un gust mentolat dar discret, nu foarte proeminent, e suportabilă din acest punct de vedere, se clătește ușor și nu rămâne printre dinți.

Mi-a curățat foarte bine dantura, nu mi-a creat nicio sensibilitate, ci dimpotrivă mi-a dat impresia că mi-a întărit smalțul dinților.

Apa de gură iWhite

20170218_144749.jpg

Recipientul are 500 ml, produsul fiind trifazic drept pentru care trebuie agitat energic înainte de utilizare. Apa de gură nu coține alcool, are o nuanță albastră, este mentolată, îndepărtează foarte bine reziduurile ce nu s-au lăsat îndepărtate de către periuța de dinți și lasă întreaga gură curată și reîmprospătată, senzație care se menține ore bune. După utilizarea acestei ape de gură atât obrajii cât și dinții se simt fini și efectiv scârțâie de curățenie! Nu am mai experimentat senzația aceasta cu nicio altă apă de gură.

Îmi place că e foarte economă, un dop de apă de gură fiind suficient pentru a clăti timp de 30 de secunde.

Benzile de albire iWhite 2 Instant

20170218_145003-1.jpg

Benzile de albire vin ambalate foarte frumos într-o cutie precum cea din imagine și sunt 5 țiple a câte două benzi. O țiplă din aceasta se poate folosi o dată, deoarece una dintre benzi este pentru maxilar, iar cealaltă pentru mandibulă, practic, o cutie vă va ajunge pentru 5 utilizări.

Sunt confecționate dintr-un silicon foarte elastic și sunt umplute cu ingredientul magic care vine în completarea pastei de dinți și a apei pentru gură cu scopul de a albi și mai mult întreaga dantură.

Acestea au o formă anatomică, sunt foarte ușor de amplasat și sunt suportabile, nu sunt incomode, trebuie ținute pe dinți 20 de minute, fiind necesar să fiți atente atunci când vă înghițiți saliva, deoarece nu e indicat să înghițiți și din pasta aceea albă care pe a-locuri vă mai poate iesi, dacă nu ați fixat-o corect pe dinți încă de la început. Vă recomand ca în momentul înghițirii salivei să țineți gura închisă și să împingeți ușor cu vârful limbii în dantură – vă va fi mult mai comod.

Una peste alta, ce vreau să menționez este că în ceea ce mă privește, nu am avut o dantură chiar atât de îngălbenită pentru că de-a lungul timpului i-am acordat atenție în măsura în care am putut (și prin diverse metode), însă am văzut rezultate încă de la prima utilizare, urmând ca pe parcursul unei săptămâni dinții mei să se albească cu 3 nuanțe, zic eu.

De altfel, am făcut și niște poze pentru a vă arăta care e rezultatul meu după folosirea gamei iWhite 2 Instant timp de 7 zile consecutiv, după cum urmează:

Ziua 1

20170218_143750-1.jpg

Ziua 4

20170313_133703-1

Ziua 7

20170303_041300-1.jpg

Mă rog, nu știu cât vă puteți da seama din aceste imagini, însă eu sunt foarte încântată de rezultate, mai ales că mi-am albit în principal zonele care mă interesau mai mult, și anume lateralele dinților. Probabil că și în cazul vostru e la fel, de regulă lateralele sunt mai îngâlbenite decât ”fațada”.

Eu una, nu m-aș mai putea dezice de această gamă, indiferent cât ar costa, pentru că AM VĂZUT REZULTATE! În plus, fără această apă de gură nu cred că mai pot trăi, pentru că asemenea experiență nu am mai trăit cu nicio altă apă de gură folosită de mine până acum! E altceva! E diferită de tot ce am mai încercat.

Ca o concluzie, consider că gama iWhite 2 Instant este BESTIALĂ și merită cumpărată!

Chiar am o curiozitate: câte dintre voi au testat această gamă și cum vi s-a părut? Împărtășiți sau nu entuziasmul meu? 🙂



3 thoughts on “Albirea dinților cu iWhite 2 Instant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.