Experiența de testare a demachiantelor Gerovital

Bine v-am regăsit!

Am în plan să scriu acest articol de ceva vreme și iată că în sfârșit am găsit puțin timp să o fac.

Cunoașteți că demachierea reprezintă o procedură foarte importantă în rutina de îngrijire a tenului nostru și tocmai de aceea trebuie să îi acordăm o atenție deosebită, deoarece un ten curățat în profunzime este un ten ce radiază de sănătate.

De-a lungul timpului am încercat diverse mărci și tipuri de demachiante, de la bine-cunoscutul lapte demachiant până la loțiunile micelare de toate tipurile și iată că ”mi-au căzut în mână” și două recipiente de lapte demachiant de la Gerovital, unul H3 Classic și unul cu extract ecofortificat din flori de mac.

Primul arată așa:

IMG_20160424_100046.JPG

 

Este o emulsie demachiantă și hidratantă 2 în 1 care promite să curețe și să îi mențină tenului hidratarea optimă, având și ceva proprietăți antirid.

Emulsia este de culoare albă, nici prea groasă, nici prea subțire, miroase discret de tot a medicamente după părerea mea, îndepărtează bine machiajul (chiar și pe cel rezistent la apă) și hidratează tenul, însă eu am simțit nevoia de fiecare dată să îmi clătesc fața cu apă curată după demachiere. S-a consumat destul de greu, nu l-am mai reachiziționat și nu pot să zic că m-a dat pe spate, însă și-a făcut destul de bine treaba.

Al doilea sortiment arată așa:

IMG_20161126_135522.JPG

A fost lansat prin vara anului trecut și s-a făcut mare vâlvă în jurul lui.

Este un lapte demachiant cu extract ecofortificat din flori de mac, de asemeni de culoare albă și cu o consistență potrivită unui astfel de produs, miroase destul de proeminent a mac, demachiază destul de bine, îndepărtează și machiajul rezistent la apă, confirm faptul că este hidratant, s-a consumat foarte greu, însă nu l-am mai reachiziționat deoarece nu am fost deloc încântată de mirosul acestuia și, ca și în cazul celuilalt sortiment, simțeam nevoie de a mă spăla pe față după fiecare utilizare.

Ce m-a cam stresat la ambele recipiente este sistemul de deschidere-aplicare al acestora, nu e tocmai cel preferat de mine, mă enervează că pe măsură ce se consumă trebuie să apăs pe recipient ca să eliberez produsul.

Ca o concluzie, prea mare diferență între cele două produse nu am văzut, decât în ceea ce privește mirosul. Mi-am făcut treaba cu ele însă nu pot să spun nici că am rămas cu un gust amar, dar nici că sunt înnebunită și că le voi mai reachiziționa pe viitor.

Acestea fiind spuse, câte dintre voi au mai încercat aceste două demachiante? Cum vi s-au părut?
Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Experiența de testare a demachiantelor Gerovital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.