Cremă pentru față Nivea Pure&Natural

Dragile mele, am ales ca subiectul postării de astăzi să îl reprezinte o cremă de față pe care am consumat-o recent, mai ales că am realizat că a trecut ceva vreme de când nu v-am mai vorbit despre creme de față.

Așa cum ați văzut încă din titlu, vă voi scrie câte ceva despre crema de față Nivea Pure&Natural, varianta pentru ten mixt.

20170209_111644.jpg

Îngrijirea feței este un domeniu de mare interes pentru mine, îmi place să mă documentez și să fiu la curent cu tot ce este nou pe piața de profil.

Știți și voi că iarna tenul are nevoie de o îngrijire mai atentă și de o hidratare mult mai în profunzime decât în restul anului și dacă deseori mi-am satisfăcut ”setea” tenului cu diverse uleiuri, în final tot la creme am apelat deoarece mi se pare că-mi oferă o îngrijire completă.

După ce ani la rând mi-am studiat tenul, am realizat că din sensibil-uscat acesta a devenit cumva mixt și că în registrul acesta ar trebui să îmi caut crema potrivită pentru mine.

Când am rămas fără cremă pentru față și m-am trezit în fața raionului din cadrul unui hypermarket nici nu știam ce să aleg, însă decizia mi-a fost influențată și de faptul că toate cremele de la Nivea aveau testere, îmi place să le testez, să le miros…

Sinceră să fiu, eram în urmă cu noutățile, nu știam că în gama Nivea Pure&Natural au intrat și creme pentru față (folosisem doar cremă pentru mâini și balsam pentru buze din gama cu pricina).

Crema pentru ten mixt de la Nivea Pure&Natural este ambalată într-un recipient foarte drăgălaș, este sigilată, miroase delicat a flori de primăvară, are o consistență foarte bună, se consumă greu (mie mi-a ajuns pentru două luni de zile), este satinată la atingere și complimentează tenul. Este o mare încântare să o folosesc, îmi hidratează tenul în profunzime și constituie o bună bază pentru machiaj.

20170209_111844-1.jpg

Îmi place foarte mult această cremă pentru față, nu mă așteptam să fiu așa încântată de ea și posibil s-o reachiziționez, mai ales că nici nu este scumpă!

A mai încercat-o cineva?

Follow my blog with Bloglovin



1 thought on “Cremă pentru față Nivea Pure&Natural”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.