CHI Silk Infusion

Hello!

Pentru astăzi am ales să vă povestesc în câteva cuvinte experiența mea de testare a produsului pentru îngrijirea părului CHI Silk Infusion, despre care s-a tot scris în blogosfera de beauty, părerile despre acesta fiind împărțite: unele pro, altele contra.

20170209_112646.jpg

Dar haideți să vă povestesc ce-am făcut eu: am găsit pe site-ul elefant.ro aceste recipiente de CHI Silk Infusion de 15 ml la un preț foarte rentabil (4 lei bucata) și mi-am achiziționat 5 bucăți. Mi-am zis că fac o afacere foarte bună plătind numai 20 lei pentru 75 ml având în vedere că recipientul de 150 ml costa în jur de 120 lei…

Pentru că arată ca niște mostre dar și deoarece îmi îngreunau destul de mult aplicarea, am ales să transfer conținutul celor cinci recipiente într-unul mai mare (din acela care se găsește de cumpărat prin magazinele chinezești). Recunosc, pe lângă faptul că mi-a ușurat mult procesul de aplicare al produsului, manevra aceasta m-a ajutat și ca să pot vedea cam cât consum la fiecare aplicare.

CHI Silk Infusion este un ulei transparent și subțirel, are un miros masculin de after shave, mirosul persistă în păr câteva zile bune, se absoarbe cu ușurință, nu rămâne gras, are o consistență plăcută, dar… în cazul meu n-am văzut să fi schimbat cu nimic datele problemei (a se înțelege că nu a adus îmbunătățiri părului meu, mai cu seamă vârfurilor care necesită o îngrijire ceva mai atentă). Deci, am consumat tot recipientul și nimic deosebit, din nefericire pentru mine.

Cum spuneam la început, am tot citit păreri pro și contra despre acest produs, în cazul unora a funcționat, în cazul altora nu și deși mă înscriu și eu în cea de-a doua categorie asta nu mă va opri din a încerca și alte produse marca CHI, deoarece știu că este un brand profesional de produse pentru îngrijirea părului și nu e musai că dacă acest produs nu a funcționat în cazul meu, să nu funcționeze și altele.

De curiozitate, câte dintre voi l-ați încercat? În care categorie vă aflați? În cea a celor mulțumite de acest produs sau în cea a celor dezamăgite? Scrieți-mi în comentarii.

Follow my blog with Bloglovin



3 thoughts on “CHI Silk Infusion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.