Accesorii fabuloase marca Fabulous by Violet

Dragile mele, nu știu despre voi însă eu sunt o împătimită a accesoriilor de orice tip, numai că ceasurile m-au fascinat dintotdeauna!

Când vine vorba de ceasuri, singurul aspect care îmi stă pe creier este faptul că mi se par incomode în anotimpurile reci atunci când avem 100 de haine pe noi, drept pentru care în majoritatea cazurilor sfârșesc prin a le purta mai mult primăvara și vara.

Cât privește design-ul nu am o preferință anume, îmi achiziționez cam tot ceea ce îmi încântă privirea, însă totuși am o înclinație spre ceasurile metalice – nu știu de ce am impresia că dau mai bine pe mâna mea și că le pot purta la aproape orice ținută.

Cel mai recent ceas intrat în colecția mea este un ceas-brățară model ușor vintage din colecția Fabulous by Violet, colecție pe care o puteți admira și cumpăra și voi de aici și vă îndemn cu tot dragul să dați like paginii pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou și cu promoțiile acestora.

Ceasul meu arată cam așa:

DSC_8133.jpg

Este o piesă masivă de o superbitate rară, accesorizată cu mult bun gust și deși are brățară fixă aceasta are balama care ajută la o mai ușoară amplasare a acestuia pe încheietura mâinii.

Pe mâna mea arată cam așa:

DSC_8124.jpg

În imaginea de față eu am ales să îl port la un cardigan bej, însă acest frumos ceas accesorizează cu succes și ținutele foarte elegante, de gală chiar, tocmai de aceea îi apreciez foarte mult versatilitatea.

Ce vreau să știți este că la Fabulous by Violet nu găsiți doar ceasuri, ci și o serie de bijuterii de o frumusețe rară! Eu, personal, când le-am accesat pentru prima dată pagina nu știam la care să mă uit mai întâi, m-au cam lăsat cu gura căscată, trebuie să recunosc!

Deci, fie că vreți să străluciți purtând accesorii fabuloase, fie că doriți să faceți cuiva drag un cadou unic, Fabulous by Violet este soluția salvatoare! Și că tot se apropie 1-8 martie, vă îndemn să plasați comenzile cât mai curând pentru a vă ajunge în timp util!

Accesoriile pot fi consultate și pe site-ul acestora, www.fabulousbyviolet.ro.

Vă place ceasul ales de mine? Voi aveți astfel de ceasuri gen brățară?
Follow my blog with Bloglovin5 thoughts on “Accesorii fabuloase marca Fabulous by Violet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.