Lădița cu Rost – creații minunate din folclor adunate

Bună, dragile mele.

În ultima perioadă am observat o încercare de întoarcere la tradiții și la tradițional cam în majoritatea domeniilor, de la aranjatul caselor de vacanță în stil rustic, până la trendul introducerii articolelor vestimentare de tip ie în ținutele de zi cu zi, asortate cel mai frecvent cu blugi. Îmi place această tendință, îmi încântă privirea și îmi aduce zâmbetul pe buze, dar cel mai fascinant moment pentru mine a fost atunci când am descoperit accesoriile handmade cu motive tradiționale românești!

Prima persoană la care am văzut astfel de creații a fost Angela de la Lădița cu Rost și nu mai conteneam a mă minuna de superbitățile ce ies din mânuțele ei! Cred că nu a fost articol care să nu îmi placă și a fost o reală încântare să descopăr ce poate ieși din mâinile unei persoane dedicate în totalitate acestei sfere de creație.

Știu că v-am făcut curioase așa că pentru a îi admira și achiziționa superbitățile vă invit să dați un like paginii ei Lădița cu Rost aici.

Evident că îmi doream și eu să am în colecția mea de accesorii astfel de elemente de inspirație tradițională, așa că mi-am îmbogățit-o cu două articole – iată frumusețile mele:

  • Set compus din cercei și pandantiv

received_184471812033377.jpeg

În imaginile de mai jos puteți vedea cum arată atunci când sunt purtate și cam cât sunt de mari:

DSC_8185.jpg

DSC_8179.jpg

DSC_8181.jpg

Componentele acestui set sunt ușurele, nu atârnă la gât sau la urechi, cerceii se închid cu șurub, iar pandantivul poate fi purtat atât pe un șnur cerat sau pe o bentiță subțire de organza (precum în prima imagine) cât și pe un lănțișor din argint – arată bine oricum, după părerea mea.

Singurul aspect de care vă îndemn să țineți cont este următorul: aveți grijă să fiți perfect curate pe mâini în momentul în care vă puneți bijuteriile, pentru că zic eu că-s destul de ”sensibile” și e păcat de ele la cât sunt de deosebite și de frumoase!

  • Semn de carte cu aspect rustic-vintage

received_184472098700015.jpeg

dsc_8193

DSC_8198.jpg

Semnul de carte este metalic, e foarte ingenios lucrat și ușor de amplasat, are un aspect ușor vintage datorită părții metalice și rustic datorită modelului cu crenguță înflorită.

Îmi plac foarte mult accesoriile mele marca Lădița cu Rost și mă simt privilegiată să le am în colecția mea! Au atras foarte multe priviri și laude, drept pentru care eu consider că astfel de obiecte reprezintă un cadou inedit, așa că dacă vă doriți să oferiți cu ocazia Mărțișorului (și nu numai) femeilor dragi din viața voastră astfel de accesorii handmade unicat și pline de încărcătură emoțională (atât din punct de vedere al motivelor de inspirație folclorică, cât și prin prisma orelor de muncă și dedicare aflate în spatele acestora) nu mai amânați momentul și luați legătura cu Angela.

Mai mult decât atât, ele vin ambalate într-o manieră aparte, cam ca în imaginea de mai jos, deci aveți toate motivele să plasați comenzi! <3

16508015_248518265592586_3478351067512480335_n

Ce părere aveți despre articolele prezentate? Vă încântă la fel de mult ca pe mine? Ce accesorii de pe pagina Lădița cu Rost vă plac?
Follow my blog with Bloglovin10 thoughts on “Lădița cu Rost – creații minunate din folclor adunate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.