Hand Made Charm – accesorii unicat

Bine ați revenit pe blog, fetelor!

Zilele acestea am tot vorbit despre bijuterii/accesorii, însă mi s-a părut un bun prilej pentru a vă arăta cu ce mi-am mai îmbogățit colecția în ultima perioadă, mai ales că luna martie se apropie cu pași repezi și trebuie să pregătim micile atenții de mărțișor/Ziua Femeii pentru doamnele/domnișoarele dragi din viața noastră!

După cum vă spuneam într-o postare anterioară, de ceva vreme îmi place să dăruiesc dar și să port accesorii unicat și de preferat lucrate de mână, pentru că mi se pare că acestea poartă în ele o încărcătură emoțională extraordinară (munca și dedicarea cu care acestea au  fost concepute de către două mâni dibace).

Este și cazul setului pe care vreau să vi-l arăt astăzi, un set compus din cercei si pandantiv lucrat pe montură de argint 925 și cu inimioare Swarovski marca Hand Made Charm.

17426357_1875248292756510_1971638519841532023_n.jpg

 

Pe Diana de la Hand Made Charm am întâlnit-o întâmplător în timpul căutărilor mele, însă m-am îndrăgostit iremediabil de creațiile ei deosebite!

De altfel, vă recomand să dați un like paginii ei de Facebook aici pentru a fi la curent cu toate noutățile pe care le postează, nu de alta dar ar fi și  păcat să ratați minunățiile care ies din mânuțele ei!

Ce m-a atras pe mine la acest set? La prima vedere poate părea un set obișnuit, ca oricare altul, însă diferența o face calitatea pietrelor Swarovski care nu sunt simple, ci în funcție de cum ”cade” lumina pe ele ”fac ape” în nuanțe superbe de turquoise, lila, mov-trandafiriu,

DSC_8144.jpg

dar și lucrătura porțiunilor confecționate din argint masiv – ușor răsucite.  Plus că cerceii au un sistem de închidere foarte sigur, mai exact o tortiță pe care o strângeți pe lobul urechii cât aveți nevoie.

Ce să mai… e o încântare să priviți dar să și purtați acest set și, mai mult decât atât, vă garantez că veți primi multe complimente la adresa acestuia! 🙂

Vă recomand să aruncați o privire pe pagina Hand Made Charm pentru că aveți ce vedea și de unde alege.

Ah, și ca o ultimă sugestie, comandați din timp darurile pentru mărțișor ca să scăpați de o grijă în plus!

Vă place setul ales de mine? Ați purta așa ceva?

Follow my blog with Bloglovin



4 thoughts on “Hand Made Charm – accesorii unicat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.