5 in 1 Wonder Lash Mascara – The ONE

Hi, ladies!

Postarea de astăzi îi este dedicată unui rimel ce a intrat recent în categoria celor ”Consumate”, drept pentru care mi-am spus că ar fi timpul să îmi dau și eu cu părerea despre acesta.

Mie Oriflame-ul nu prea îmi este la îndemână, nu am nicio prietenă care să fie reprezentant, dar nici pe mine nu mă tentează să mă ocup cu MLM-urile, așa că doar ocazional mai testez produse de la ei, atunci când ”îmi cad în mână” din întâmplare.

Tot întâmplător am avut ocazia să testez și această mascara 5 in 1 Wonder Lash din gama The ONE de la Oriflame și ce e drept, după ce citisem destul de multe review-uri adresate acesteia devenisem puțin curioasă.

20161218_141717-1.jpg

Sinceră să fiu, nu îmi puteam închipui cum un aplicator precum un miriapod cu piciorușe asimetrice îmi poate face gene WOW, dar minunea s-a întâmplat:

20161218_141749-1.jpg

Mascara 5 in 1 Wonder Lash este printre puținele care nu mi-au dat deloc bătăi de cap în timpul aplicării acesteia, ba chiar a fost mai simplu și mai rapid decât mă așteptam: aplicatorul acesta este ușor flexibil iar în timpul aplicării descurcă foarte bine genele, le alungește și le curbează, confeă genelor un negru intens și rezistă cu brio până la demachiere, nu se usucă și nu cade și nici nu se scurge(pentru că da, m-a prins ninsoarea rimelată și nu am ajuns la destinație ca un urs Panda 🙂 ).

Cât despre demachiere, am încercat îndepărtarea acestui rimel atât cu loțiune demachiantă cât și cu apă micelară și s-a curățat foarte bine și fără probleme în ambele cazuri, nu mi-a rupt și nu mi-a agresat/afectat genele în niciun fel.

Acum că l-am testat (până la epuizare chiar) pot spune că pentru prețul pe care îl are este un rimel FOARTE BUN, pe care merită să-l aveți în trusa voastră de make-up! Chiar l-am bifat pe lista de cumpărături, sper să am ocazia să îl mai folosesc pentru că mi-a plăcut mult de tot.

Cine a mai folosit mascara 5 in 1 Wonder Lash de la Oriflame? V-a plăcut?

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.