Trend-ul anului – lănțișorul cu nume by Eve's bracelets

Salutări, dragile mele!

Încă de pe la sfârșitul anului trecut am constatat că a luat amploare trend-ul acesta al lănțișoarelor cu nume, în mare parte confecționate din argint, foarte puține fiind cele care au apelat la bijutier pentru a li se crea unele din aur.

Recunosc, și pe mine m-a lovit acest trend, însă de la început nu prea am înclinat spre unul cu numele meu real de teamă să nu înceapă să mă strige lumea pe stradă, iar eu s-o fac pe nedumerita atunci când, copleșită de sarcinile zilnice, voi fi uitat ce accesoriu port la gât. 😀 Știu, poate părea puțin cam forțată explicația mea, însă e cât se poate de adevărată.

Și-atunci m-am gândit că totuși ar fi păcat să renunț la ideea de a avea un astfel de lănțișor, așa că m-am hotărât să fentez cumva faza cu numele și să mă reorientez spre un alt cuvânt.

Am început căutările pe internet să văd dacă acest lucru ar fi posibil și am descoperit o fată deosebită, Evelina de la Eve’s bracelets pe care o găsiți pe Facebook aici și căreia îi puteți da like paginii pentru a fi la curent cu toate creațiile acesteia, unde am găsit exact ceea ce îmi doream – un cuvânt care să mă reprezinte cumva și ce credeți? Acel cuvânt s-a nimerit să fie chiar ”Blessed”!

dsc_8138

De ce atât entuziasm în ceea ce privește acest cuvânt? Pentru că cel puțin în ultima perioadă am reușit să ies cu fruntea sus din multe situații cheie, ceea ce m-a făcut să cred că Cineva acolo Sus mă iubește și că sunt binecuvântată!

Revenind la produs, lănțisorul Blessed este confecționat integral din argint 925 ștanțat, medalionul este masiv, întreaga montură având lungimea ideală de 45 cm, lucru care-l face să ”cadă” frumos la baza gâtului. Mi-a plăcut foarte mult și modul cum a venit ambalat, într-un pliculeț negru din hârtie și cu o carte de vizită la interior pe care era frumos aranjat lănțișorul.

16388067_1174232166015546_666978773430126910_n

Sunt foarte încântată de acest produs, îmi place la nebunie, completează perfect orice tip de ținută și a atras numeroase priviri, fiind considerat un accesoriu de bun gust.

DSC_8136.jpg

Țin să menționez faptul că Evelina nu confecționează numai lănțișoare cu nume, ci și diverse alte modele de lănțișoare cu medalioane gravate sau simple, brățări de tot felul și chiar și accesorii bărbătești, așa că vă sfătuiesc să aruncați o privire pe pagina ei deoarece cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru.

Mai mult decât atât, că tot se apropie Ziua Îndrăgostiților (fie că e ea Valentine’s Day sau Dragobete) puteți profita de ocazie pentru a vă alege unul dintre modelele de brățări pentru cuplu dintre creațiile Eve’s bracelets. Ba chiar vă puteți gândi și la ceva accesorii pentru Mărțișor, pentru că nu știu voi cum procedați, însă mie îmi place să le comand din timp pentru a-mi ajunge în timp util și a nu intra în fibrilație atunci, aproape! 😀

Vă place lănțișorul ales de mine? Voi aveți o astfel de bijuterie?

Follow my blog with Bloglovin



2 thoughts on “Trend-ul anului – lănțișorul cu nume by Eve's bracelets”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.