Gama Garnier Pure Active – de ajutor în lupta cu acneea

Hello, dragile mele!

Pentru astăzi am ales să vorbesc despre acnee, însă deoarece știți deja ce este și ”cu ce se mănâncă” nu vă mai povestesc despre cum apare, ci despre o altă metodă de a o anihila.

De altfel, mama natură nu m-a înzestrat cu vreun ten de porțelan, așa că mai mereu am fost cumva nevoită să lupt pentru a îl menține cât de cât în parametri optimi, tocmai de aceea de-a lungul timpului am scris pe blog numeroase articole ce aveau în centru acneea.

În ceea ce mă privește, am observat faptul că, cauza apariției acneei o reprezintă dezechilibrul hormonal și am avut momente când aceasta a fost ”receptivă” la aproape orice, dar au fost și momente în care nu mi-a trecut cu mai nimic, fiind nevoită să încerc produse noi. De aici și postarea de astăzi – vreau să vă arăt pe scurt care au fost produsele  care m-au ajutat să pun stop unor coșuri care nu făceau altceva decât să îmi scadă încrederea în mine și să mă facă să mă afișez cât mai puțin:

IMG_20151013_101242.jpg

Salvarea mea în cel mai recent caz de acnee a constat în utilizarea zilnică a gamei Garnier Pure Active compusă din apă micelară și 3 în 1 wash, scrub, mask.

20161230_230941.jpg

Evident că pentru a masca pe cât posibil acneea am recurs la machiaj (corector + fond de ten), așa că la sfârșitul zilei era imperios necesar să îmi demachiez tenul în profunzime, iar produsul cu care am făcut acest lucru a fost Apa micelară Garnier Pure Active.

20161230_231027.jpg

Apa micelară Garnier Pure Active a oferit tenului meu exact demachierea mai ”ușoară” de care acesta avea nevoie (din punct de vedere al consistenței produsului, pentru că aveam impresia că loțiunile demachiante îmi încarcă și mai mult tenul), îl curăța în profunzime și îi conferea o senzație de prospețime. A îndepărtat fără probleme chiar și machiajul rezistent la apă și nu mi-a provocat nicio alergie, nu mi-a ”înflorit” și mai tare acneea.

De asemeni, îmi părea că nu este suficient doar să îmi demachiez tenul, simțeam nevoia și de o exfoliere, de a îndepărta cât mai bine impuritățile de pe față, îmi doream să îmi fac tenul să respire mult mai bine, astfel că a intrat în rutina de îngrijire a tenului meu și cel de-al doilea produs, 3 în 1 wash, scrub, mask Garnier Pure Active.

20161230_231059.jpg

Acest produs este o pastă albă, cremoasă și inodoră, cu particule abrazive care ajută la curățarea porilor în profunzime, acidul acetilsalicilic și zincul din compoziție având rol astringent și calmant asupra tenului. De ce e 3 în 1? Pentru că îl puteți folosi fie pe fugă atunci când n-aveți timp decât să vă spălați repede pe față, fie ca scrub pentru îndepărtarea sebumului din pori (principala cauză a acneei), ori ca mască – în momentele în care aveți posibilitatea de a o lăsa să acționeze pe ten aproximativ 10 minute.

Rezultatele folosirii acestei game, Garnier Pure Active, nu au întârziat să apară și nu numai că acneea începuse să se usuce vizibil, dar nici nu a mai recidivat. Oricum, am continuat să folosesc aceste două produse până la epuizarea conținutului recipientelor și mă declar mulțumită, așa că recomand cu încredere această gamă tuturor celor care au probleme cu tenul.

Dacă a mai folosit cineva aceste produse, rog să îmi împărtășească experiența sa de testare în comentarii.

Ce alte remedii împotriva acneei mai cunoașteți?
Follow my blog with Bloglovin



6 thoughts on “Gama Garnier Pure Active – de ajutor în lupta cu acneea”

  • Seara buna.Am citit cu interes postarea ta.Si ma bucur ca te ajuta. Am inceput sa folosesc produsul 3in 1 de ceva vreme.Tenul meu e doar sensibil si cu imperfectiuni,dar sub nicio forma gras,as putea spune ca e cu tendinte spre uscat.Tocmai mi se terminase scrubul zilnic si am zis hai sa incerc acest produs dupa ce am incercat o mostra.Ma gandeam ca nefiind potrivit tenului meu poate nu o sa am rezultate.In schimb chiar este ok.Cand fac baie in cada il folosesc intr-o cantitate minuscula pe post de gel de curatare,iar mai tarziu cand ma ocup de par mi-l aplic pe post de masca.Am mai incercat masti dar ca asta sa imi lase tenul proaspat si fff fin inca nu am mai avut.In restul zilelor il folosesc ca scrub zilnic.Recomand…dar numai dupa o incercare prealabila.Eu am fost norocoasa. Pupici :*

  • nu le-am incercat pentru ca nu am nevoie dar este de tinut minte aceste produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.