Loțiune de corp Neutrogena Visibly Renew

Hi, ladies!

Pentru că sunt o împătimită a produselor pentru îngrijirea corpului, deseori am publicat review-uri ale produselor de genul acesta ori de câte ori intra în rutina mea vreo noutate din domeniu și nu mi se pare absolut nimic deplasat în acest sens deoarece consider că pielea noastră are nevoie de o îngrijire atentă dacă ne dorim să ne simțim confortabil în ea.

Ne putem hidrata pielea atât intern cât și extern: în primul caz printr-un consum suficient de lichide, iar în cel de-al doilea caz prin aplicarea cu regularitate a unor loțiuni pentru corp. Și știți deja că dacă în anotimpurile calde simțim cumva nevoia de o hidratare a pielii cumva mai light, iarna dimpotrivă pielea are nevoie de produse de îngrijire intensiv hidratante, ușor mai grase, deoarece aceasta are de suferit din cauza vremii reci care o agresează inevitabil, uneori chiar fără să ne dăm seama.

Eu de când mă știu am avut pielea ușor mai sensibilă, fapt pentru care am fost mereu atentă în alegerea produselor de îngrijire corporală. Și citisem destul de mult despre produsele celor de la Neutrogena, însă nu încercasem nimic de la ei, așa încât cam era și timpul să o fac – am ales să testez loțiunea pentru corp Neutrogena Visibly Renew Elasti-Boost.

13730643_1378701958823679_419974246_o.jpg

Primul aspect pe care l-am remarcat la această loțiune pentru corp este mirosul discret, delicat și ușor pudrat al acesteia(care se menține în piele pentru câteva ore bune). Apoi mi-a plăcut consistența acesteia: dacă la primul contact cu ea mi s-a părut destul de grasă, trebuie să vă spun că se absoarbe imediat în piele și nu lasă film gras la suprafața acesteia, astfel că vă puteți îmbrăca fără griji imediat după aplicare – nu vă va păta hainele.

Îmi place mult consistența acesteia, este spornică, se consumă foarte greu(asta fiind din punctul meu de vedere o mare bilă albă, deoacere eu de obicei cam ”mănânc pe paine” loțiunile de corp – le consum imediat), mi-a lăsat pielea foarte suplă, elastică și cu un aspect vizibil îmbunătățit și tind să cred că asta se datorează conțintului de colagen din această loțiune, care stimulează producția proprie de colagen(deci, încă o bilă albă!).

Ador luciul plăcut pe care îl lasă pielii, fapt care îi dă și un aspect sănătos și îngrijit, deci per total NU REGRET DELOC achiziția făcută, dimpotrivă, mi-e dor de ea, așa că e pe lista de cumpărături spre a fi recumpărată!

De curiozitate, cine a mai încercat-o? Ce alte produse Neutrogena ați mai folosit?

Follow my blog with Bloglovin4 thoughts on “Loțiune de corp Neutrogena Visibly Renew”

  • imi place ca are un miros discret si ca nu las pete pe haine ,este de retinut

  • Cea mai buna lotiune incercata de mine pina acum, este si parerea mea…am folosit-o ani de zile, mai ales ca am locuit in Norvegia 20 de ani, iar clima de acolo este mult mai aspra, iar pielea imi era uscata mai tot timpul anului…aceasta problema s-a remediat imediat ce am inceput sa folosesc aceasta lotiune, pe care cu sinceritate o recomand tuturor .. Crema de maini Neutrogena este, de asemenea, extraordinar de buna si repara mainile oricat ar fi de uscate sau crapate.
    Multumim pentru review ! Pupici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.