Noile rujuri Essence MATT MATT MATT

Încă de când am început să cochetez cu machiajul mi-am dat seama că nu prea mă reprezintă rujurile sidefate sau luciurile de buze și că le prefer mai curând pe cele cremoase și mate.

În adolescență cu greu găseam rujuri mate, iar atunci când se petrecea minunea, de multe ori nu găseam nuanțe pe gustul meu, așa că de multe ori alegeam să port pe buze doar un balsam de buze, decât să folosesc un ruj care nu ar fi fost pe placul meu(deh… așa-s eu, mai pretențioasă).

Am băgat de seamă că trend-ul acesta al rujurilor mate a luat amploare în țara noastră de vreo doi ani de zile dar parcă au fost promovate mai mult ca niciodată din vara anului 2016 încoace. Brand-urile s-au întrecut în lansări de genul, sub diferite forme, lichide sau normale, nu cred c-a fost vreun brand care să nu fi scos pe piață cel puțin o variantă de ruj mat.

Până în prezent am încercat câteva mărci de rujuri mate, în mare parte mi-au placut, însă de o lună de zile mi-au căzut cu tronc noutățile de la Essencerujurile MATT MATT MATT.

Ce m-a atras în mod deosebit la acestea este noul ambalaj cu un aspect ușor luxuriant.

20161228_114810-1.jpg

Evident că nu m-am putut opri la o singură nuanță, așa  că mi-am ales două extreme: unul foarte inchis și unul nude, fiecare dintre ele potrivindu-se de minune celor două atitudini ale mele, ”îndrăzneață” respectiv ”cuminte”, în funcție de starea mea de spirit din fiecare zi.

Cel închis la culoare este în nuanța 08, iar cel nude este în nuanța 02 – așa le puteți identifica cel mai ușor la raft, în cazul în care vă tentează și pe voi nuanțele alese de mine.

20161228_114909.jpg

Nu v-am făcut swatch-uri, însă vă garantez că nuanțele celor două rujuri sunt identice pe buze cu ceea ce vedeți în prima imagine. Chiar și eu m-am mirat de acest lucru, pentru că în repetate rânduri mi s-a întâmplat ca nuanțele rujurilor să arate cu totul altfel pe buzele mele(ori mai închise ori mai deschise).

Ce vă mai pot spune despre noile rujuri Essence MATT MATT MATT este că:

  • sunt cremoase
  • nu usucă buzele
  • mențin hidratarea optimă a buzelor
  • au putere mare de acoperire
  • se transferă foarte puțin, dar rezistă pe buze timp îndelungat chiar dacă mâncați sau beți
  • chiar sunt mate
  • sunt foarte accesibile ca preț(aprox. 14 lei)

Îmi plac foarte mult și cred c-am să dau iama în standul celor de la Essence să văd ce alte nuanțe mi-ar mai putea intra în grații. Vi le recomand cu mare drag, chiar își merită bănuții!

Cine le-a mai încercat? Vă plac?

Follow my blog with Bloglovin4 thoughts on “Noile rujuri Essence MATT MATT MATT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.