Ulei pentru păr Pure Care Dry Oil de la Dove

Salutări!

Uneori, când mă gândesc la câte postări ce au avut ca țintă îngrjirea părului am scris pe blog de la înființarea acestuia și până în momentul de față, am tendința să afirm despre mine că sunt o ”haircare addict”! 😀

De altfel, produsul despre care mi-am propus să vă scriu în această postare este tot despre îngrijirea părului, mai exact experiența de testare a uleiului pentru păr Pure Care Dry Oil de la Dove.

13123266_1713585148922826_8061263520343843392_o.jpg

De când am ales să îmi las părul să crească mi-am dat seama că simpla utilizare a unui șampon și a unui balsam pentru păr nu va mai fi suficientă, astfel că am introdus în rutina de îngrijire a părului meu și alte produse precum măștile și serurile/uleiurile pentru vârfuri.

Fiind o mare fană a brand-ului Dove era oarecum de așteptat ca la un moment dat să încerc și un ulei pentru păr aparținând acestora, lucru care s-a și întâmplat, de altfel.

Am început testarea uleiului Pure Care Dry Oil de la Dove punându-mi mari speranțe în el și am așteptat ceva până să vă scriu despre experiența de testare a acestuia, însă la final de flacon impresiile mele sunt următoarele:

  • se absoarbe foarte repede în firele de păr
  • nu lasă un film gras la suprafața acestora
  • e puțin mai subțirel față de alte uleiuri de pe piața de profil
  • conferă părului o îngrijire destul de light
  • nu mi s-a părut că a făcut ceva deosebit părului meu
  • nu mi-a hidratat vârfurile așa cum mi-aș fi dorit eu

Acestea fiind spuse, cred că am avut așteptări prea mari de la acest produs, dezamăgirea mea fiind și mai mare dat fiind prețul acestuia destul de piperat.

Desigur, acesta poate fi un caz singular, nu e musai ca în cazul vostru uleiul Pure Care Dry  Oil de la Dove să ”funcționeze” la fel.

Sunt curioasă dacă l-a mai folosit cineva, așa că vă rog să îmi lăsați în comentarii experiența voastră privind acest produs.

Follow my blog with Bloglovin



6 thoughts on “Ulei pentru păr Pure Care Dry Oil de la Dove”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.