Corector Stay Natural – Essence

Tenul ”cu probleme” nu numai că are nevoie de o îngrijire mai atentă, dar și de un make-up adecvat mai ales dacă apar în discuție și semnele post-acneeice care se cer musai acoperite.

În acest sens, mi-am propus să vă arăt cel mai recent produs intrat în rutina mea cu scopul de a camufla tot ceea ce se cere ascuns, până la vindecarea completă, corectorul Stay Natural de la Essence.

20161222_091316

Sinceră să fiu, la momentul achiziționării acestui produs nici nu știam ce să aleg din multitudinea de variante, însă acesta m-a convins și prin forma aplicatorului sub forma unei pensule destul de interesante.

20161222_091403

Și mai interesant la acest corector este sistemul de eliberare al produsului: se răsucește o dată capătul recipientului și acesta eliberează produsul direct în pensulă, într-o cantitate suficientă cât să vă acoperiți toate imperfecțiunile.

Un alt aspect care m-a determinat să aleg acest produs este acela al puterii ridicate de acoperire, după cum veți putea remarca din imaginea de mai jos:

20161222_091605.jpg

Corectorul Stay Matte de la Essence este de un real ajutor, acoperă foarte bine tot ceea ce se cere acoperit, aplicarea este una uniformă și foarte ușoară, pensula nu este rigidă și nu vă zgârâie așa cum ați putea crede, are o consistență foarte bună datorită căreia se consumă foarte greu, singurul aspect de care v-aș îndruma să țineți seama ar fi acela al timpului de uscare – pentru cele mai bune rezultate așteptați uscarea completă a corectorului înainte de a aplica fondul de ten.

Având în vedere toate aspectele pe care vi le-am enumerat mai sus, nu mai rămâne decât să concluzionez: măi îmi place! Îmi place mult, drept pentru care vi-l recomand cu toată încrederea, mai ales că nici nu e scump: se găsește la prețul de doar 10 lei.

Ați mai încercat și alte corectoare de la Essence?



1 thought on “Corector Stay Natural – Essence”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.